background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Løsninger til din virksomhed

Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision) understøtter processerne i din virksomhed – hvad end det gælder avanceret produktion, lager, indkøb, logistik eller store komplekse projekter.

Projektstyring

Effektiv projektstyring, sagsstyring og tidsregistrering med Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

Produktion

Optimal produktionsstyring- og planlægning med Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

Logistik

Få overblik og styring med indkøb, lagerstyring og logistik i standardsystemet Dynamics NAV.

Læs mere

Vi kender din forretning

Vi har leveret ERP systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision) til flere hundrede virksomheder med fokus på at optimere arbejdsgange og effektivisere.

Vi har kendskab til mange brancher og kan også være behjælpelige med at understøtte processerne i din virksomhed. Vi mener, at et ERP-system skal kunne implementeres med standardprogrammet som det bærende og kun med tilretninger, der understøtter egentlig effektivisering. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Hvad end du arbejder med stålkonstruktioner, fødevarer, tøj, bildæk, IT løsninger, engroshandel, komponenter til industrien eller noget helt andet, så er Microsoft Dynamics NAV et fleksibelt ERP program. Programmet understøtter processerne i din virksomhed – om det så er avanceret produktion, lager, handel, indkøb eller store komplekse projekter.

Tips & Tricks til Dynamics NAV