background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

Dynamics NAV 2018

Her kan du læse om Microsoft Dynamics NAV 2018.
Opdag dine muligheder med programmet her.

Microsoft Dynamics NAV 2018

I december 2017 frigav Microsoft en ny version af Dynamics NAV.

Versionen hedder Dynamics NAV 2018. Med 2018 versionen kom der forbedringer til programmet. Få her PDF om Dynamics NAV 2018 – læs om alle fordelene for dig.

Siden version 2018 er der kommet en ny version. Denne version hedder Business Central, som ligeledes er det nye navn for Dynamics NAV. Læs her om alle forbedringerne med Business Central (ny version og navn for NAV).

 

Dynamics NAV 2018 - Læs om de nye forbedringer

Her er et udpluk af forbedringerne i Dynamics NAV 2018

Dynamics NAV 2018 rummer flere forbedringer for dig, der bruger programmet. Her ser du de væsentligste nyheder og forbedringer:

  • Ny mulighed med opgavelister – kan bruges som en slags huskelister og kan være nyttige når en bruger skal udføre en arbejdsproces på en bestemt måde
  • Ny mulighed med billedgenkendelse – så Dynamics NAV fx automatisk kan klassificere attributter som type eller farve
  • Excel rapporter nu med “live” data – det er nu nemmere at analysere data og få overblikket
  • Forbedret integration til Microsoft Flow – det er nu lettere at opsætte workflows, der automatiserer tidskrævende opgaver
  • Forbedret integration til Bluegarden, så du nu sparer tid med at importere og eksportere løndata
  • Og mange flere nyheder og forbedringer

Hvis du i dag har en mindre C5 installation, er det nu blevet nemmere at skifte fra C5 til Dynamics NAV. Microsoft har gjort det muligt at importere poster og stamdata fra C5 til NAV. Løsningen er god til kunder med mindre C5 løsninger.

Læs om alle de spændende nyheder og forbedringer i Dynamics NAV 2018

Her kan du få factsheet om Dynamics NAV 2018 – du får PDF med nyttig viden om alle nyheder og forbedringer i NAV 2018. Gratis.

Det handler om dine vækstmuligheder

Dynamics NAV 2018 understøtter flere hundrede almindeligt brugte forretningsprocesser – og vi ved, hvordan det kan gøres mest effektivt. Vi kan være din samarbejdspartner, når det kommer til optimering af arbejdsprocesser.

Når vi leverer et ERP system, er det ikke bare en ERP løsning. Det er en livsstil for progressive virksomheder og mennesker, der prioriterer vækstmuligheder. Hos Logos Consult får du ikke kun en ERP leverandør, men en samarbejdspartner.

Når du vælger Dynamics NAV 2018, får du en ERP løsning med nyeste teknologi. Hvert år når Microsoft lancerer en ny version af Dynamics NAV, er fokus på virksomheders behov for ny funktionalitet til at forbedre og smidiggøre arbejdsprocesser.

Husk at hente factsheet om Dynamics NAV 2018 og læs om dine muligheder:

Ja tak, jeg vil læse om mine muligheder med NAV 2018 - Få gratis factsheet her
Tips & Tricks til Dynamics NAV