background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

Dynamics NAV 2009 R2

Microsoft Dynamics NAV 2009 er som versionsnummer også kendt som version 6.00.

Dynamics NAV 2009 R2 – tidligere version af Navision

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 blev frigivet i 2010 af Microsoft. Dynamics NAV systemet er i daglig tale bedre kendt som Navision.

Integration med Microsoft CRM

Flere virksomheder har både et ERP system og et CRM system. De taber kostbar tid og værdifulde data om kunderelationer i forsøget på at holde begge systemer opdaterede.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 er integreret med Microsoft CRM – og sikrer hermed virksomheder mulighed for øget produktivitet overalt i organisationen. Integrationen bliver gjort mulig med CRM Connectoren til Microsoft Dynamics NAV, som synkroniserer data mellem de to systemer automatisk.

Løsningen er nem at installere, let at bruge og kan tilrettes med individuelt tilpasset integration.Kunder der har både Microsoft CRM og Microsoft Dynamics NAV tilbydes Connectoren uden beregning.

Online betalingsservice

Med Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 er der mulighed for et stadig voksende antal online services, bl.a. online betalingsservice. Med online betalingsservice, der er kompatibel med PCI DSS, kan virksomheder håndtere betaling, med alle førende betalingsprocedurer og større kreditkort, direkte i brugerfladen og dermed øge produktiviteten.

Rollebaseret klient (RTC) til Remote og Roaming brugere

Et centralt mål med Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 er at finde priseffektive metoder til at øge effektiviteten, hele vejen gennem organisationen.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 gør det muligt for Remote brugere, der f.eks. befinder sig på en hjemmearbejdsstation og Roaming brugere, der har flere forskellige arbejdsstationer, at benytte lokale ressourcer, såsom printere, operativsystemer og Microsoft Office, ligesom der kan eksporteres data til Microsoft Office uden brug af terminalserver.

Treemap analyse og grafisk fremstilling af tidslinier

En grafisk fremstilling af data giver et bedre overblik. Et billede siger mere en tusind ord, det er nok den bedste måde at beskrive mulighederne for grafisk fremstilling af virksomhedens data, i Microsoft Dynamics NAV 2009 R2.

Med visualiseringsværktøjet får man et ekstra redskab til at danne sig overblik over dataafhængigheder. Denne release indeholder også Treemap analyser, som er en funktion der gør det muligt at sammenligne to værdier, for eksempel omsætning og profit.

Disse samlede muligheder for visualisering og analyse af data er et uovertruffet redskab til problemløsning og optimering. Der gør det muligt at se effekten af ændringer, før ændringerne reelt foretages og danner dermed et solidt beslutningsgrundlag.

Windows 7

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 underbygger de visuelle og brugervenlige forbedringer i Windows 7 og gør det nemt at personalisere brugerfladen med funktioner som Jump lists, Taskbar preview og Thumbnail Preview.
I tillæg til Windows 7 brugerfladeforbedringerne er der i Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 en række andre forbedringer, der forbedrer brugervenligheden. Bl.a. kan der nu sættes filtre på Subforms, hvilken vil gøre det væsentlig nemmere at finde specifik information og dermed spare værdifuld tid.

 

I december 2017 bliver den nyeste version af Navision frigivet. Du kan læse mere om den nye Dynamics NAV 2018 her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV