background-image
 • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
 • SIKRE LEVERANCER

Navision priser

Her kan du se priserne på Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Priser på Navision programmet

Søger du Navision priser? Her ser du priserne på Microsoft Dynamics NAV (Navision):

Starter Pack: 27.917 kr.

Starter Pack indeholder funktionalitet, som dækker behovet i de fleste handelsvirksomheder inkl. basis projektstyring. Starter Pack er inklusiv 3 brugere med ubegrænset adgang.

Extended Pack: 55.834 kr.

Extended Pack er avanceret funktionalitet inden for projektstyring, produktionsstyring, avanceret logistik, relationsstyring og service.

1 bruger med ubegrænset adgang: 16.750 kr.

Ubegrænsede brugere har adgang til at læse og skrive i alle de tabeller, som de hver især er givet rettigheder til i den indbyggede brugerstyring.

1 bruger med begrænset adgang: 3.350 kr.

Begrænsede brugere kan læse i de tabeller, som de er givet rettigheder til, men de kan kun skrive i maksimalt 3 hovedtabeller, dog ikke finans. De kan f.eks. dække behovet for en ordremodtager, en person som kun skal tidsregistrere, eller brugere som kun skal læse data.

Når du køber Dynamics NAV programmet, betaler du én gang og får dermed din egen licens til programmet. Du kan også betale for programmet pr. måned, hvis det er nemmere for din virksomhed. Læs her om Dynamics NAV – betal pr. måned.

Priserne har ændret med den nyeste version af Dynamics NAV. Programmet hedder nu 365 Business Central. Se priser her på den nyeste version.

Du får meget funktionalitet med Navision

Microsoft Dynamics NAV (Navision) rummer meget funktionalitet, der understøtter og effektiviserer en virksomheds arbejdsprocesser.

Her ser du funktionaliteten i Starter Pack:

 • Finans
 • Supply Chain Management (salg, indkøb, lager og logistik)
 • Relationsstyring (CRM)
 • Personalestyring (HR)
 • Projektstyring

Extended Pack bygger ovenpå Starter Pack og giver dermed komplet ERP funktionalitet. Extended Pack forudsætter, at du har købt Starter Pack. Med Extended Pack får du adgang til udvidet funktionalitet og avanceret produktionsstyring:

 • Finans (udvidet)
 • Supply Chain Management (udvidet)
 • Relationsstyring (udvidet)
 • Produktionsstyring

Du kan læse mere om funktionaliteten i Starter Pack og Extended Pack her

Tilbud og særlige priser

Hvis du allerede har Microsoft Dynamics NAV, Navision, XAL, AX eller C5 abonnement, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan give en særlig pris og undersøge din nuværende licens og dit abonnement. Det er uforpligtende. Hvis du har abonnement, vil du med stor sandsynlighed få rabat på Dynamics NAV.

Hvis ikke du har Microsoft Dynamics abonnement, eller hvis du er i tvivl om du har abonnement, er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan undersøge dit abonnement og give dig en nærmere pris på licensen. Det er selvfølgelig uforpligtende.

Spørgsmål til Navision priser? - kontakt os her
Tips & Tricks til Dynamics NAV