background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

C5 2014

Den nye C5 2014 deler platform med Dynamics NAV, og giver dig derfor adgang til styrkerne bag Microsoft Dynamics NAV.

Dine fordele med Microsoft Dynamics C5 2014

Siden den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994, har mere end 80.000 danske virksomheder valgt at basere deres vigtigste administrative opgaver på løsningen.

Den nye C5 2014 deler platform med Dynamics NAV, og giver dig derfor adgang til styrkerne bag Microsoft Dynamics NAV:

  • Muligheden for at få systemet fra skyen
  • Integration med Office 365
  • Fortsat support af Microsofts stærke tekniske fundament

Kernemålgruppen for Microsoft Dynamics C5 er de mange små virksomheder og iværksættere, som dansk erhvervsliv i stor stil består af. De har brug for et stabilt og velafprøvet regnskabsprogram, som de kan stole på og som kan hjælpe dem med at aflevere de nødvendige rapporteringer til f.eks. SKAT, Erhvervsstyrelsen og andre offentlige myndigheder – både i dag og i fremtiden.

Hvordan lærer du at bruge Dynamics C5 2014?

Du kan bl.a. bestille vores lærebog.

Understøtter din vækst i virksomheden

Den nye Microsoft Dynamics C5 2014 giver en unik og effektiv brugeroplevelse, som er baseret på den udbredte og velkendte Office-platform.

Microsoft Dynamics C5 2014 hjælper også små virksomheder til nemmere at håndtere og indberette deres moms.

Microsoft Dynamics C5 2014 er bygget på samme teknologi som Dynamics NAV, så din Microsoft Dynamics C5 løsning kan vokse i takt med din virksomhed.

Men du kan også gå endnu videre – for med den nye platform er du sikret en nem migrering til Dynamics NAV, hvis virksomheden “vokser fra” Microsoft Dynamics C5 og får behov for en mere avanceret økonomistyringsløsning eller f.eks. flytter dele af forretningen uden for Danmark.

Nem at betjene

Microsoft Dynamics C5 2014 programmet er nemt at betjene.

Du får økonomisk overblik
Et diagram giver overblik over nøgletal, indtægter og udgifter, kassebeholdning samt likviditeten i virksomheden. Desuden vises resultatopgørelsen baseret på de seneste posteringer direkte på startsiden.

Med filtrering kan du arbejde hurtigt
Microsoft Dynamics C5 2014 er gennemskuelig med filter- og linjesøgning, som er et gennemgående element i hele versionen. Så om du søger i salgsordre eller om du søger i diverse posteringer, er du ikke mange klik fra et fuldt overblik over lige præcis de transaktioner og data, som du søger.

Generelt er hele brugerfladen strømlinet med Microsoft Office pakken og ikke mindst Excel. Alt lige fra design til data-integration er bygget op via samme tanke om frihed og funktionalitet, som er kendetegnet ved resten af Office pakken. Derfor er det selv for helt ny Microsoft Dynamics C5 bruger, nu hurtigt og let at komme i gang med arbejdet.

Tips & Tricks til Dynamics NAV