background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Dynamics C5

Tiden løber stille og roligt fra den gamle C5. Få rådgivning hos os om din C5 løsning.

Tiden er løbet fra den gamle teknologi bag C5

I 2019 ophørte Microsoft med at supportere Dynamics C5 version 2012 og ældre versioner.

Efter version 2012 valgte Microsoft, at vedholde C5 produktet – men med en ny teknologi. Derfor frigav de C5 2014 på en tidssvarende platform svarende til Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics eller Navision).

Microsoft valgte denne populære Dynamics 365 Business Central platform, fordi den er teknologisk langt fremme og velintegreret med hele Microsoft Office-pakken. Dynamics C5 2014 og nyere versioner deler teknisk platform og programlogik med Dynamics 365 Business Central.

Anvender du i dag en C5 løsning, uanset om det er version 2012, 2014 eller andre, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan rådgive dig om din løsning. Kontakt vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her.

Flyt sikkert og trygt til nyt program

Hos Logos Consult har vi et unikt brobygningsprogram til de virksomheder, der i dag har en Microsoft Dynamics C5 løsning og som – på sigt – vil skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vælg den sikre vej med dette brobygningsprogram:

1. Vi vedligeholder dit C5 system
2. Vi lærer din forretning at kende
3. Vi løfter til Dynamics 365 Business Central – når tiden er rigtig for dig

Et udvalg af vores konsulenter har mange års erfaring med udvikling og support af Microsoft C5, og deres erfaring kombineret med resten af vores team er den perfekte kombination, når I skal have den optimale rådgivning og en vellykket migrering til Business Central. Hos Logos Consult har vi primært beskæftiget os med 365 Business Central siden 1997.

Uanset om I har mange tilpasninger eller en brancheløsning, så er vores konsulentteam gearet til at rådgive og vedligeholde jeres C5 løsning.

c5

Vores team finder ikke bare den hurtigste vej, men også den bedste og mest trygge vej igennem en succesfuld konvertering til Business Central.

Vi vedligeholder din C5 løsning og flytter til Business Central – når du ønsker det

Vores konsulenter står klar til at hjælpe dig med at vedligeholde din C5 løsning. Vi hjælper med databaseudvidelse og flere brugere, hvis du får brug for det.

Vi hjælper også med licens. Nogle virksomheder kan skifte C5 licens til 365 Business Central Essentials uden omkostninger. Vi kan undersøge dine muligheder.

Når tiden er rigtig for dig, løfter vi dig over på en Business Central løsning. Og når den dag kommer, kender din konsulent hos Logos Consult både dit C5 program, det kommende Business Central program og ikke mindst din forretning. Bedre sikkerhed for en problemfri migrering til Business Central kan du næppe få.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få et tilbud eller gratis rådgivning om migrering, priser, projektet eller mere viden om hvordan Business Central kan understøtte arbejdsprocesserne i din virksomhed.

Ring til vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her. Vores salgsafdeling er klar til at give dig gratis og uforpligtende rådgivning og sparring.

Tips & Tricks til Dynamics NAV