background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Dynamics C5

Tiden løber stille og roligt fra den gamle C5. Heldigvis står Dynamics NAV klar i kulissen

Ny Dynamics C5 deler platform med Dynamics NAV

Som de fleste ved, er tiden ved at løbe fra den gamle teknologi bag Dynamics C5. Microsoft har derfor besluttet at løfte C5 op på en tidssvarende teknologisk platform – nemlig Dynamics NAV platformen (også kendt som Navision).

Hvad betyder den nye version for dig?

Den nye version har først og fremmest sigte på at løfte C5 til en tidssvarende teknologisk platform. Det oplagte valg er Dynamics NAV platformen, der:

  • Er teknologisk langt fremme
  • Er velintegreret med hele Microsoft Office-pakken
  • Gør det meget nemt at migrere en kørende installation til den funktionelt langt bredere og dybere Dynamics NAV, når man har brug for at løfte sin virksomhed til et højere niveau. Det vil kunne ske med fuld bevarelse af virksomhedens historiske data.

Perfekt regnskabsprogram til mindre virksomheder

Efterhånden som din virksomhed vokser, kommer ERP-systemet til at spille en større og større rolle i de evige bestræbelser på at effektivisere arbejdsprocesser og styringsredskaber. Du bevæger dig måske fra at være en enkelt bruger, som håndterer tilbudsgivning, ekspedition og fakturering i en virksomhed med en omsætning på nogle få millioner til at skulle styre en langt større omsætning med mere kompleks lager- og indkøbsstyring eller måske ligefrem produktions- eller projektstyring.

For virksomheder, der lige nu er relativt små, men som forventer vækst, vil den nye Microsoft Dynamics C5 være det helt rigtige valg.

Udvid dit regnskabsprogram – når du er klar til det

Den dag, behovet ændrer sig, kan du opgradere både C5 programmet og data til Dynamics NAV. Brugerne vil ikke engang opleve den store forskel – for brugerfladen er principielt den samme. De skal selvfølgelig lære nye arbejdsprocesser. Men den viden, de allerede har oparbejdet, kan også bruges i Dynamics NAV.

Da alle historiske data følger med fra Dynamics C5 til Dynamics NAV, opnår din virksomhed maksimal beskyttelse af jeres investeringer i ERP-systemet. Og konsulenterne fra Logos Consult kan følge jer hele vejen – lige fra virksomhedens spæde start til handel, produktion eller projektstyring i den helt store skala.

Dynamics C5 2014 og nyere versioner deler teknisk platform og programlogik med Dynamics NAV, og er et stabilt og effektivt regnskabsprogram til små virksomheder og iværksættere, som dansk erhvervsliv i stor stil består af.

Dine fordele med det nye Microsoft Dynamics C5

Med Microsoft Dynamics C5 2014 og nyere versioner har Microsoft skabt en attraktiv indgangsmodel til virksomheder, der lige nu har brug for at få dækket nogle helt basale behov for:

  • Økonomistyring
  • Salg
  • Indkøb
  • Lagerstyring

Dynamics C5 2014 og nyere versioner vil også være tilgængelig i Microsoft Office 365 og kan leveres via skyen i Microsoft Azure.

Microsoft Dynamics C5 2014 og nyere versioner kan hjælpe dig med at aflevere de nødvendige rapporteringer til f.eks. SKAT, Erhvervsstyrelsen og andre offentlige myndigheder – både i dag og i fremtiden.

Tips & Tricks til Dynamics NAV