background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

Power BI

Microsoft Power BI løsning er målrettet til ham eller hende, der selv vil arbejde med dataanalyse og Business Intelligence (BI).

Power BI – hvad kan det?

Power BI er et værktøj udviklet af Microsoft. Værktøjet er nemt at anvende og målrettet til ham eller hende, der selv vil arbejde med dataanalyse og Business Intelligence (BI).

Formålet med denne løsning er at det skal være nemmere at udtrække og behandle data og dermed omdanne data til beslutningsklar viden.

Værktøjet transformerer data til visuelle oversigter og gør det nemt for dig at se statistik, analysere data og ikke mindst dele resultaterne med dine kolleger.

En BI løsning hjælper dig med andre ord til at være opdateret på informationer, der er relevant for dig. Nedenfor kan du orientere dig yderligere omkring nyttige funktioner:

  • Du har “dashboards”, som viser “titles”, hvorpå du kan klikke for at se nærmere på rapporter.
  • Forbinde flere datasæt for at bringe relevant data sammen på ét sted.
  • Data i programmet kan deles med andre og tilgås fra mobile enheder som f.eks. en tablet og smartphone.

Få hjælp til din virksomhed

Har du brug for rådgivning, support eller vejledning til Power BI?

Vi kan hjælpe dig med at anvende programmet eller udarbejde rapporter til din virksomhed. Det handler om at få visualiseret data og statistikker fra virksomhedens regnskabstal.

Vi kan opbygge rapporter til dig eller rådgive om anvendelsen af programmet. Du skal blot fokusere på de ønskede dataanalyser – så kan vi hjælpe dig med at få overblikket og visualisere relevant data.

power bi

Kontakt os i dag for at få hjælp til BI. Skriv til os her eller ring til os på telefon 7585 7399.

Udover BI kompetencer har vi også mange års erfaring med ERP programmet Dynamics NAV, som mange danske virksomheder anvender i dag. Den populære BI løsning fra Microsoft er integreret til Dynamics NAV.

Du kan også deltage på Power BI kursus hos os.

Microsoft Power BI og Dynamics NAV

Har du data i dit Dynamics NAV program som du gerne vil analysere eller danne et visuelt overblik over?

Eller vil du kæde din data i NAV sammen med andet data fra andre programmer?

Så kan du trække data ud fra dit Microsoft Dynamics NAV program og over i Power BI. Her kan du arbejde med dataanalyser osv.

Det er en fin løsning for dig, der selv vil arbejde med BI fra bunden og opbygge eget BI dataområde.

Sådan får du data fra NAV til Power BI

I denne video viser vi dig hvordan du kan danne en Power BI rapport med data fra NAV. Det giver nye muligheder for at arbejde med rapportering, og dele rapporter med kolleger. Videoen er fra et webinar i marts 2019.

Vi har hjulpet flere kunder med at forbinde NAV med Power BI. Vi kan også hjælpe dig.

Er du kunde hos os, så kontakt den konsulent, du plejer at tale med. Er du ikke kunde hos os, så kontakt vores salgsafdeling på 75 85 73 99. Kontakt os her.

Power BI og forskellige NAV / Business Central versioner

Power BI løsninger kan bruges til Dynamics NAV 2013 R2 og nyere Dynamics NAV versioner ved hjælp af OData. Hermed får du en aktiv datastrøm fra NAV til det populære BI værktøj. Det kan også “kobles” til nyere Dynamics NAV versioner og Business Central uden at anvende OData.

Du kan læse mere om hvordan du får Power BI til at fungere med Dynamics NAV 2015 og se en vejledning på Microsofts hjemmeside her: Sådan uploader du NAV data til Power BI

Hvis du anvender en ældre version af Dynamics NAV, kan du principielt udlæse NAV data til en Excel fil, som du så kan uploade til din BI løsning. Der vil dog ikke være en aktiv datastrøm mellem NAV og Power BI. Her skal du selv opdatere Excel arket med data for at se ny data i dit Microsoft BI system.

Kontakt os for at få hjælp til at forbinde Power BI med NAV og Business Central.

Er du kunde hos os, så kontakt den konsulent, du plejer at tale med. Er du ikke kunde hos os, så kontakt vores salgsafdeling på 75 85 73 99.

Dynamics NAV hedder nu Business Central

I oktober 2018 ændrede Microsoft navnet på Dynamics NAV. Programmet hedder nu Business Central.

Prøv Power BI løsningen

Det er gratis at anvende den populære BI løsning. Du kan oprette forbindelse til datakilder og oprette rapporter med visualiseringer.

Du kan opgradere dit abonnement til Pro for at dele dine rapporter. Her kan du læse om priser og muligheder: Læs mere og få adgang til Microsoft Power BI her.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Business Intelligence til Dynamics NAV? Eller vil du vide mere om Microsoft Business Intelligence?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 85 73 99. Du kan også kontakte os her. Vi har et konsulent-team klar, der kan hjælpe dig med BI løsning til dig.

Tips & Tricks til Dynamics NAV