background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Udtalelser fra kursister

Her kan du læse nogle kursisters erfaring med kurserne hos Logos Consult.

Det her siger kursister om kurserne

Overvejer du at tage et kursus hos Logos Consult?

Her kan du læse nogle kursisters erfaring med kurserne.

 

Jeg deltog i Økonomistyring og Debitor- og Kreditorstyring i Dynamics NAV 2017, og var bekymret for om jeg rent faktisk kunne lære noget nyt i og med, at vi i firmaet allerede har Microsoft Dynamics 365 Business Central. Men jeg kan anbefale kurserne til alle, der overvejer at skifte til Business Central eller andre versioner af NAV. Det er en rigtig god måde at komme ind i programmet og lære hvordan det bruges.
Jeg har fået viden om gentagelseskladde, rykkere og rentemoduler samt momsafstemning. Jeg synes at gentagelseskladde, hvis jeg kan få det til at fungere, vil være et kæmpe aktiv i min hverdag.
Det mest fantastiske ved kurserne var underviserne”.
– Camilla Søvndal, Sicatech A/S

 

Kurset “Økonomistyring” har været en øjenåbner ift. funktionalitet i NAV.
Det mest fantastiske ved kurset var en meget jordnær undervisning i relevante problematikker. Kurset har givet mig øget appetit på rapportgenerering.
Undervisningen var meget tilfredsstillende. Fantastisk god indlevelse i vores individuelle forhold”.
– Bjarne H. Jensen, Pettinaroli A/S

 

Tak for nogle rigtig gode og lærerige kursusdage hos jer.”
Shanne Rankenberg Jensen, Revisorerne Hostruphus

 

Kurset har givet mig tilgang til et nyt system. Jeg mener det er et af de bedste systemer at lære. Jeg vil anbefale kurset til alle jeg kender, der arbejder på et kontor. Underviserne var dygtige til at lære fra sig og gode til at hjælpe. I det hele taget et rigtig godt kursus.”
Lis Hansen, LEGO System A/S

 

Hos Logos Consult har jeg klart fået bedre indsigt i, hvad NAV kan. Jeg kan se, at der er mange flere muligheder end jeg havde forestillet mig.
Det mest fantastiske er, at der var få deltagere på kurset og at underviser var godt inde i NAV. Han havde god kontakt til deltagerne og var hurtig til at fange dem, som stoppede op.
Undervisningen var fremragende”.
Claus Christensen, Solar Føroyar

 

Kurset har givet mig kendskab til Dynamics NAV, hvilket jeg ikke havde før. Det mest fantastiske ved kurserne var introen og de rigtig gode bøger, vi har fået med. Super godt kursus. Dejligt der ikke var flere på holdet, så det var muligt at stille spørgsmål.”
Anita Hansen, Billund

 

Jeg har fået et meget større indblik i hvordan NAV arbejder. Det var fantastisk at der kun var 4 på holdet, så der var tid til hjælp og spørgsmål. Efter kurset ved jeg mere om hvad mine brugere arbejder med i NAV. Jeg har fået større indblik i funktioner og viden om hvad de enkelte opsætninger hedder. Jeg vil anbefale kurset til dem, som ikke har det store kendskab til NAV, hvis de bruger det i deres hverdag.”
Catharina Ørsted, Weibel Scientific A/S

 

Kurset Introduktion & Overblik har givet mig en masse læring i at håndtere NAV. Det har givet mig viden om NAV, og jeg er blevet godt rustet til at skal i gang med NAV. Jeg er ikke bange for at gå til NAV med oprejst pande.
Jeg vil anbefale kurset til alle, fordi det er rigtig godt at få viden om hvordan man navigerer i NAV, inden man starter i det. Så det er en perfekt start.
Underviseren havde god tid til os, og var rigtig god til at lære fra sig”.
Kristine Lynge, Findroids ApS

 

Vi havde et rigtig godt kursus og fik en masse gode værktøjer med hjem. Både nogle vi kunne bruge her-og-nu og nogle vi kan bruge på sigt. Men det vigtigste var at få et indblik i, hvordan brugen af systemet fungerer samt hvad det kan yde. Ideerne er allerede begyndt at tikke ind.”
Gitte Markussen, ABC Mokka

 

Jeg deltog på kurset om salg, indkøb og lager. Det har givet mig bedre grundlæggende forståelse for Navision. Det rolige tempo og den grundige gennemgang gjorde at jeg varmt vil anbefale kurset til nybegyndere med begrænset erfaring i NAV. Herudover var det en fordel, at høre hvordan andre også anvender Navision.”
Kim Elling Petersen, Dulong Fine Jewelry

 

Kurset Økonomistyring har givet mig input til opsætning og ændring på gamle vaner, som kan gøre at mit arbejde bliver mere effektivt. Det mest fantastiske ved kurset var praktisk afprøvning, lærebog og sparring. Jeg vil anbefale kurset til andre brugere af Navision. Undervisningen var meget tilfredsstillende.”
Ann-Cecilie Christensen, Bogø Kostskole

 

Inden jeg deltog på kurset Salg, Indkøb og Lager, var jeg i tvivl om vi kom omkring det, jeg havde brug for. Men efter kurset har jeg viden om ting, jeg ikke vidste systemet kunne. Der var også en del, jeg vidste i forvejen. Jeg har bl.a. nu viden om montagestyklister. Det var klart det bedste. Det mest fantastiske ved kurset var en rigtig god underviser. Formidling og undervisning var fremragende.”
Susanne Hessellund, Orskov Foods A/S

 

Jeg har fået indblik i, hvad NAV kan gøre lettere i min hverdag. Det mest fantastiske ved kurserne var det udleverede materiale. Jeg har nu kendskab til funktioner, jeg ikke kendte i forvejen, i NAV. Jeg har mulighed for at sætte NAV op mere specifikt til mig som bruger. Jeg vil anbefale kurserne til alle, der arbejder med NAV.”
Louise Kolbach, dbramante1928

 

Kurserne har givet mig mere indsigt i nye funktioner, og jeg har fået lidt klarhed over ting, jeg har ”bøvlet” lidt med. Det er en fordel, at der har været få deltagere på holdene.”
Helle Wittendorff, 2010 Vin & Velsmag

 

Først syntes jeg, at kurserne ”Økonomistyring” og ”Debitor- og Kreditorstyring” var for dyre, og jeg var i tvivl om de ville virke for mig, fordi jeg har brugt en ældre version af NAV og var påbegyndt nuværende NAV 2013. Men efter at have deltaget på kurserne har jeg fået kendskab til funktioner, som gør at jeg føler mig mere sikker, så jeg selv “tør” prøve forskellige løsninger.
Det var en fordel at vi fik kursusmateriale, som vi kan bruge fremadrettet, at PC’er var sat godt op og klar til brug, og at der var få kursister på holdet.
Underviserne er grundige, nærværende og har stort kendskab til programmet.”
Deanne Møller, Dansk Socialrådgiverforening

 

Efter min deltagelse på kurserne Introduktion & Overblik og Økonomistyring er jeg blevet bekræftet i, at systemets faciliteter er nemme at tilgå.
Jeg er blevet mere skarp på NAV’s faciliteter og muligheder, og jeg har fået indblik i, hvordan konsulenterne hos Logos Consult arbejder sammen og udnytter hinandens kompetencer.
Derudover er deres lærebøger gode opslagsværker.
Susanne Bjerg Abildgaard, Danske Diakonhjem

 

Jeg var i tvivl om kurserne ville berøre nok af de elementer, vi bruger i vores dagligdag. Kurserne har givet mig opsætningsfordele, genveje samt ideer til optimering og tidsbesparelse. Jeg kan anbefale kurserne til andre, der bruger NAV eller er nye i NAV.”
Camilla Speich Andersen, Vallensbæk Maskinsnedkeri

Vil du også have lærerige kursusdage?

Her kan du tilmelde dig kursus – og få kompetencer indenfor Dynamics NAV og 365 Business Central.

Hvis du har spørgsmål om kurserne, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk

 

Tips & Tricks til Dynamics NAV