background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Skræddersyet undervisning

Skræddersyet undervisning eller en workshop i Dynamics NAV (Navision) kan give store tidsbesparelser for dig og dine kolleger.

Dynamics NAV workshop eller skræddersyet undervisning

Kontakt os

Udfyld felterne så ringer vi til dig snarest.

Navn*

Virksomhed

Kontakt vedr.

Telefon*

Din email*

* = Skal udfyldes


Skræddersyet undervisning eller en workshop i Dynamics NAV (Navision) kan give store tidsbesparelser fremadrettet gennem optimerede arbejdsgange og bedre kendskab til systemets funktionalitet.

En ny ledende medarbejder, implementering eller opdatering af Dynamics NAV ERP systemet, eller ændrede arbejdsgange som følge af ny strategi, kan give behov for uddannelse og træning. I nogle tilfælde kræver det uddannelse i virksomhedens egne data og egne individuelle tilpasninger at opnå succes.

navision_workshop

Vi tilbyder undervisning og workshops med det indhold, som netop dine medarbejdere har behov for på nuværende tidspunkt, og bruger også gerne jeres egne data.

Undervisning fra erfarne Navision konsulenter

Vores rutinerede Dynamics NAV (Navision) konsulenter har et indgående kendskab til virkeligheden i forskellige organisationer og virksomheder, og kan derfor give dig sparring og vejledning i hvordan du kan spare tid og arbejdsgange i netop dine opgaver i Dynamics NAV.

Skræddersyet efter jeres behov

Hos Logos Consult finder du ressourcerne til at afholde workshops og individualiserede kurser, skræddersyet til det behov I har – i samtlige områder af systemet, også udviklingsmodulet.

Vi har kursusfaciliteter både på Sjælland og i Jylland og har også mulighed for at afholde workshops og kurser hos jer.

Lad os finde en løsning

Kontakt os – så finder vi en løsning efter jeres behov.

Ring til os på 75 85 73 99, skriv en mail til box@logosconsult.dk eller udfyld formularen – så starter vi en dialog. Uforpligtende.

Lad os sammen finde en løsning, der passer til jeres ønsker og udfordringer.

Tips & Tricks til Dynamics NAV