background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Er du nysgerrig efter at blive konsulent?

Det her er for dig, der kan lide at fordybe dig i Dynamics NAV programmet (eller Dynamics 365 Business Central som er det nye navn og programversion).

Kan du lide at “nørde” med Dynamics NAV?

Hvornår havde du sidst en perfekt arbejdsdag? Var det, da du skulle rådgive andre om at anvende programmet eller finde løsninger, der gør andre glade?

Vi søger en profil til vores konsulent-team.

Du skal have stor viden om Dynamics NAV – måske er du superbruger af programmet i dag. Du behøver ikke at være konsulent, men du har en naturlig lyst til at undersøge en kundes udfordring og finde en løsning, der imødekommer kundens behov.

Sådan her kan din arbejdsdag blive

I videoen her fortæller Kim om sin rolle som konsulent, og hvorfor han trives med denne rolle hos Logos Consult. Her kan du se flere videoer med andre kolleger samt ledelse.

Dine opgaver

Hos Logos Consult leverer vi Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV løsninger til mellemstore virksomheder i Danmark.

Som konsulent bliver dine opgaver:

  • Analyse af kunders forretningsprocesser
  • Afholdelse af workshops
  • Rådgivning
  • Support
  • Undervisning, både ude hos kunden og i vores egne kursuslokaler

Om dig

Vi forventer, at

  • Du har erfaring med Dynamics NAV som “tung” bruger, superbruger eller lignende
  • Du kan arbejde selvstændigt og selv styre dialogen med kunder for at følge op på opgaver
  • Du kan indgå i projektarbejde og samarbejde med kunde, andre leverandører og kolleger for at nå i mål med projektet

Du skal kunne beherske dansk i skrift og tale.

Du finder det spændende at finde løsninger, der dækker kundens behov.

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics NAV/Business Central implementeringer.

Derfor skal du fortsætte din karriere hos Logos Consult

Du får afvekslende og spændende opgaver med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi arbejder altid med de nyeste Business Central / NAV versioner, så alle vores medarbejdere tilegner sig løbende opdateret viden om vores kerneprodukt og teknologierne omkring det.

Vi har en stærk tradition for at støtte og hjælpe hinanden, når ny viden skal tilegnes og når vanskelige opgaver skal løses.

Du får en leder, der forstår dine faglige udfordringer, giver sparring, og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling.

Ansættelse på attraktive vilkår

Vi har gennem mere end 20 år vist en stabil fremgang, der har betydet konstant udvikling og jobtryghed for de ansatte. Derfor har vi også en for branchen ganske høj gennemsnitsanciennitet.

Vi tilbyder ansættelse på attraktive vilkår, bl.a. med flekstid, så du kan indrette din arbejdsdag på en måde, der også giver dig tid til familie og privatliv. Du har også mulighed for at arbejde på nedsat tid. Lønmæssigt matcher vi selvfølgelig niveauet i IT-branchen, og lønnen vil modsvare dine kvalifikationer og resultater. Vi tilbyder derudover en bonus-ordning med realistiske mål.

Vi har flere medarbejderfordele såsom flekstid, sundhedsforsikring, frokostordning, fleksibel pensionsordning samt fri telefon og internet.

Er du nysgerrig, efter at vide hvad stillingen som konsulent indebærer så start med at kontakte Bettina Wæde. Hun assisterer os i rekrutteringsprocessen, og kan kontaktes på telefon 4010 0220.

Søg jobbet

Send en kort ansøgning og dit CV til leverancechef Lars Westerberg; lwe@logosconsult.dk

Tiltrædelse er efter aftale. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

 

Om Logos Consult A/S

Vi lægger vægt på at skabe langvarige kunderelationer. At det lykkes kan ses af, at 75% af vores kunder har været hos os i mere end 5 år. Vi betjener flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året. I de senere år har vi implementeret flere hundrede projekter baseret på den nyeste generation af programmet.

Vi er et stærkt team af erfarne eksperter, udviklere og konsulenter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV.

I flere end tusinde tilfælde har vi bevist, at enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, kan bruge Business Central / Dynamics NAV til håndtering af administrative processer. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Tips & Tricks til Dynamics NAV