background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Logistikstyring i Business Central

På 60 min. får du viden om logistikstyring i Business Central. Du får en gennemgang af de mange muligheder, programmet rummer. Du bliver også introduceret for lagerscanningsløsninger.

Få mere viden om logistikstyring i Business Central

På dette webinar får du en gennemgang af logistikstyring i Business Central og bliver introduceret for lagerscanningsløsninger.

Webinaret er målrettet logistikchefer, indkøbschefer, lagerchefer, økonomichefer, controllere, bogholdere, direktører mv.

Deltag på webinaret og bliv præsenteret for et program, der kan håndtere logistikstyring. Du får også præsenteret lagerscanningsløsninger, der er direkte integreret i Business Central og Dynamics NAV. Det er forskellige løsninger, der rækker fra små til store behov indenfor håndscanner-løsninger.

Business Central eller Dynamics NAV er et program, de fleste virksomheder allerede anvender som ERP løsning. Er du derfor nysgerrig efter at se hvorledes programmet kan anvendes til logistikstyring, så tilmeld dig webinaret nu.

Tilmeld dig her

Deltagelse er gratis.

Du får en e-mail bekræftelse, når du har tilmeldt dig.

Navn*

Din email*

Telefon*

Virksomhed*

Stilling

Dato:

* = Skal udfyldes


Hvordan foregår et webinar?

Et webinar er online.

Du skal blot sætte dig til rette foran din computer. Du kan deltage hjemmefra eller hvorend du er – bare du har en internetforbindelse. Du kan også se webinaret på din smartphone eller tablet.

Du skal ikke bruge dit webcam eller en mikrofon, så vi kan altså hverken se eller høre dig. Du vil have mulighed for at skrive spørgsmål i en fælleschat, som vil blive besvaret sidst i webinaret.

 

Webinaret afholdes:

Torsdag 3. september kl. 10-11

 

Pris: Du deltager gratis.

Tilmeld i dag så du er sikker på at få en plads. Tilmeld dig ved at udfylde felterne i den blå boks.

Vi tager også imod din tilmelding via box@logosconsult.dk eller telefon 75 85 73 99.

 

Webinaret er ikke relevant for ERP konsulenter mv. Det er forbeholdt ERP brugere og beslutningstagere.

Tips & Tricks til Dynamics NAV