Pengestrøm

Pengestrøm

Pengestrøm giver overblikket over forventede indtægter og udgifter. En pengestrømsopgørelse er et stærkt analyseværktøj

Hvad er pengestrøm?

Pengestrøm giver overblikket over forventede indtægter og udgifter. For nogle virksomheder kan det være en fordel at have overblikket over pengestrømmene i virksomheden. Med en pengestrømsopgørelse – eller pengestrømsanalyse – kan du se udviklingen i forventede indtægter og udgifter.

En pengestrømsopgørelse giver overblikket over pengestrømmene i virksomheden i fx de kommende måneder vedr. gæld, tilgodehavender, likvide midler m.v.

I økonomiprogrammet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision) kan du lave din egen pengestrømsanalyse – direkte i programmet, så du ikke skal til at trække tal over i fx Excel. Der er standard funktionalitet til at se en pengestrøm – endda med en enkel og visuel oversigt.

Få overblikket over pengestrøm – direkte i Dynamics 365 Business Central

Funktionen “Pengestrøm” i Dynamics 365 Business Central bruges til at beregne periodevise pengestrømme ud fra kalkulerede indtægter og udgifter. Det er nyttigt for dig, der vil have overblikket over pengestrømmene i virksomheden. Det er et stærkt analyseværktøj for dig.

Med funktionaliteten Pengestrøm i Dynamics 365 Business Central kan du se udviklingen i forventede indtægter og udgifter. Du bestemmer selv hvad du vil se; fx gæld, tilgodehavender, likvide midler m.v. Programmet kan lave et forslag til dig.

Gratis videoguide til pengestrømsopgørelse

Du kan selv lave en pengestrømsopgørelse direkte i Dynamics 365 Business Central – og slipper for at trække data fra Business Central til Excel for selv at lave din opgørelse.

Funktionen “Pengestrøm” ligger i Dynamics NAV 2013 og nyere versioner. Det er en funktionalitet, der er blevet forbedret for hver gang Microsoft har frigivet en ny version.

Med denne videoguide viser vi dig hvordan du selv kan danne pengestrømsopgørelse i Dynamics 365 Business Central:

1. Sådan er flowet i Dynamics 365 Business Central med pengestrømsprocessen
2. Sådan opsætter du pengestrømsanalysen
3. Sådan danner du pengestrømsopgørelsen og bruger det som et analyseværktøj
4. Få overblikket over pengestrømme i dit eget rollecenter

Du kan få (gratis) videoguide til pengestrømsstyring i NAV 2013 og nyere versioner her.

Pengestrømsstyring er en nyere funktionalitet i Business Central. Funktionen “Pengestrøm” ligger i NAV version 2013 og nyere versioner. Du kan få vores gratis guide til pengestrømsanalyser i de ældre Dynamics NAV versioner her.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.