Navision BC

Navision BC

Navision BC er et effektivt forretningssystem. Her får du rådgivning og viden om en løsning til din virksomhed

Søger du en Navision BC løsning til din virksomhed?

Her får du en Navision BC løsning til din virksomhed. Hos Logos Consult er vi specialiseret i at implementere, opsætte og supportere Navision løsninger. Programmet hedder i dag Microsoft Dynamics 365 Business Central – også forkortet BC.

Programmet er et de mest anvendte ERP programmer i Danmark, og har været på markedet siden 1990’erne. Her kan du læse mere om, hvad et ERP program som BC kan – klik her. I dag arbejder du i programmet via en browser eller app, og du kan tilpasse din startside til programmet så du ser den information, der er relevant for dig. Du kan eksempelvis se pengestrømsprognose, top ti debitorer, udestående, indkommende bilag mv.

Hos Logos Consult har vi udviklere og konsulenter, der dagligt installerer Dynamics 365 Business Central programmet og leverer opsætning, support, tilretninger mv. til programmet hos vores kunder.

Vi er også klar til at levere en løsning til din virksomhed. Kontakt vores salgsafdeling her og få uforpligtende rådgivning om en løsning, der passer til din virksomhed.

Løsningen til din virksomhed

Hos Logos Consult har vi fokus på at levere en BC løsning, der passer til din virksomhed. Vi rådgiver og vejleder i at anvende programmet, og tilbyder at udføre tilpasninger i programmet, der hvor det giver mening og udbytte for din virksomhed.

Programmet rummer meget funktionalitet, og dækker stort set alle behov indenfor økonomistyring, lagerstyring, indkøb, salg, ordrestyring, vareoversigt, projektstyring, tidsregistrering, produktionsstyring mv. Vi kender programmet og rådgiver og underviser i at anvende programmet optimalt. Derudover leverer vi hele løsningen; licenser, implementering, opsætning, tilretninger, integrationer til andre systemer mv. Vi tilbyder også et opgraderingsabonnement, så din virksomheds program kan blive opdateret løbende til en ny version, inkl. de tilretninger, I har til programmet.

Har du spørgsmål om BC? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.