Navision 4.0

Navision 4.0

Læs her om Navision 4.0 og sammenlign også versionen med nyeste Navision.

Navision 4.0 er fra 2004

Navision 4.0 er fra 2004 og Microsofts fokus med denne ældre version har først og fremmest været nemmere adgang til vigtig information, forenklede arbejdsprocesser og en fornyelse af brugerfladen. Men denne programversion byder også på en perlerække af nye funktioner og muligheder siden forrige version; 3.70.

Der er kommet flere nye programversioner siden Navision 4.0, som blev frigivet af Microsoft i 2004. Du kan se video om nyeste Navision version her. (Siden oktober 2018 har programmet heddet Dynamics 365 Business Central).

Hvad indeholder Navision 4.0?

Navision 4.0 indeholder forbedringer siden forrige version; Navision 3.70, såsom ny hovedmenu, Intercompany bogføring, Business Analytics, informationspanel på salgsbilag, tilbagefør bogføring, annuller udligning, analyse-rapporter, varebudgetter samt Gantt-kort til produktion.

Hovedmenuen i Navision version 4.0 er inspireret af Office 2003 med træstruktur á lá Windows stifinderen. Programmet indeholder også som noget nyt funktionen “Intercompany”. Med denne funktion kan man forenkle handel mellem associerede virksomheder, der bruger Navision. Med Intercompany er det nu muligt at udveksle elektroniske bilag, f.eks. ordrer og fakturaer, mellem virksomheder.

Business Analytics er ligeledes en ny funktionalitet i den nu ældre programversion. Her kan du analysere data fra flere af Navisions programmoduler. Med Business Analytics kan du opbygge OLAP-kuber og analysere dem – f.eks. ved hjælp af Microsoft Excel.

Med Gantt-kortet kan du finplanlægge produktionen i et grafisk miljø med mulighed for med træk-og-slip at replanlægge hele eller dele af produktionen for en given periode. Der er ikke tale om en ny planlægningsmetode. Men Gantt-kortet giver et fantastisk overblik over produktionsplanen med mulighed for med træk-og-slip at simulere og eventuelt gennemføre større og mindre ændringer.

Efter Navision 4.0 kom version 5.0, 2009, 2013, 2015 osv. Du kan sammenligne Navision 4.0 med nyeste version her.

Spørgsmål om Navision?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. Navision. Vi er certificeret Microsoft Navision ERP Partner og tilbyder implementering, opgradering, support og rådgivning om programmet. Du kan kontakte os her vedr. Navision.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.