Navision 3.56(a)

Navision 3.56(a)

Navision 3.56 (Navigator) er gammel DOS-baseret Navision fra 1980'erne. Læs her om programmet og nye muligheder for dig.

Navision 3.56 er en gammel DOS-baseret Navision

Navision 3.56 eller 3.56a er DOS-baseret. Programmet er kendt som Navigator, som senere skiftede navn til Navision, som de fleste kender i dag.

Navigator er fra 1987 og blev hurtigt et af de førende økonomisystemer i Danmark. Det var et integreret økonomisystem, der kunne styre finans, debitor/kreditor, vareoversigter og fakturering.

Det DOS-baserede Navision 3.56 er kendetegnende ved det meget blå skærmbillede.

Har du Navision 3.56?

Navision har afløst et meget stort ressourceforbrug til administration som det, man havde op gennem 70’erne og for mange virksomheders vedkommende et godt stykke ind i 80’erne. Det er ikke usædvanligt, at en virksomhed i dag kan klare sig med 50 – 75% færre ressourcer end det, der ville være nødvendigt, hvis alle andre processer end lige finansbogholderiet skulle udføres manuelt. Tænk bare på hvor stort et arbejde der ligger i at skrive en ordre, sætte varenumre på, sende den til plukning og forsendelse, prissætte alle varer, lave en faktura, hvor alt er regnet ud og tillagt moms.

Navision 3.56 og det DOS-baserede Navision program fra 1980’erne bruges stadig af få virksomheder. Men når et program bliver tilstrækkeligt gammelt, kan man ikke længere få hjælp til at løse eventuelle driftsproblemer. Da næsten alle Microsoft ERP Partnere konstant arbejder mest med de nyeste versioner, kan færre og færre hjælpe med de ældre. Det bliver derfor sværere at finde kvalificeret hjælp, og det forøger risikoen for længerevarende driftsstop. Man bliver simpelthen nødt til at vente på ledige ressourcer blandt de få, man kan finde.

Der kan være mange grunde til at skifte til et nyt Navision system. Du kan få gratis e-bog her om at skifte til nyt Navision system. Her kan du bl.a. læse om andres erfaringer med at skifte system.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Navision 3.56 eller generelt om det DOS-baserede Navision program? Du er altid velkommen til at kontakte os. Logos Consult har siden etableringen i 1997 været 100 % fokuseret på Navision. Vi kender programmet og de mange versioner af programmet.

Kontakt os her om Navision.

Navision hedder i dag Dynamics 365 Business Central.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.