Navision 2009

Navision 2009

Her kan du læse om Navision 2009. Vi tilbyder drift og support på din Dynamics NAV (Navision) 2009 løsning. Du kan også få et uforpligtende tilbud på en ny Dynamics løsning til din virksomhed.

Navision 2009 – Få rådgivning her

Microsoft Dynamics NAV (Navision) 2009 R2 blev frigivet i 2010 af Microsoft. Navision 2009 er som versionsnummer også kendt som version 6.00. Siden da er der kommet mange nye versioner af programmet.

Da Microsoft frigav NAV 2009 kom versionen både som Classic brugerflade og RTC brugerflade, dvs. en ny rollebaseret brugerflade – et udseende som har fulgt med i de nye versioner af programmet.

Har du brug for vedligehold, support eller undervisning i NAV 2009? Så kontakt vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her. Du kan også et uforpligtende tilbud på opgradering og implementering af nyeste Dynamics version.

Nyeste version hedder Dynamics 365 Business Central som samtidigt er det nye navn for programmet. Du kan læse om nyeste Dynamics her.

Her på siden kan du læse om ny funktionalitet i NAV 2009 siden forrige version:

Integration med Microsoft CRM

Flere virksomheder har både et ERP system og et CRM system. De taber kostbar tid og værdifulde data om kunderelationer i forsøget på at holde begge systemer opdaterede.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 er integreret med Microsoft CRM – og sikrer hermed virksomheder mulighed for øget produktivitet overalt i organisationen. Integrationen bliver gjort mulig med CRM Connectoren til Microsoft Dynamics NAV, som synkroniserer data mellem de to systemer automatisk.

Løsningen er nem at installere, let at bruge og kan tilrettes med individuelt tilpasset integration.Kunder der har både Microsoft CRM og Microsoft Dynamics NAV tilbydes Connectoren uden beregning.

Microsoft CRM er stadig tæt integreret til Dynamics 365 Business Central.

Online betalingsservice

Med Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 er der mulighed for et stadig voksende antal online services, bl.a. online betalingsservice. Med online betalingsservice, der er kompatibel med PCI DSS, kan virksomheder håndtere betaling, med alle førende betalingsprocedurer og større kreditkort, direkte i brugerfladen og dermed øge produktiviteten. Muligheden er selvfølgelig stadig gældende i nye NAV og Business Central versioner.

Rollebaseret klient (RTC) til Remote og Roaming brugere

Et centralt mål med Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 var at finde priseffektive metoder til at øge effektiviteten, hele vejen gennem organisationen.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 gør det muligt for Remote brugere, der f.eks. befinder sig på en hjemmearbejdsstation og Roaming brugere, der har flere forskellige arbejdsstationer, at benytte lokale ressourcer, såsom printere, operativsystemer og Microsoft Office, ligesom der kan eksporteres data til Microsoft Office uden brug af terminalserver.

Der er sket meget siden hen. I dag kan du tilgå programmet fra en web-browser med få klik. Prøv det i nyeste Dynamics version – få gratis adgang i 30 dage her.

Treemap analyse og grafisk fremstilling af tidslinier

En grafisk fremstilling af data giver et bedre overblik. Et billede siger mere en tusind ord, det er nok den bedste måde at beskrive mulighederne for grafisk fremstilling af virksomhedens data, i Microsoft Dynamics NAV 2009 R2.

Med visualiseringsværktøjet får man et ekstra redskab til at danne sig overblik over dataafhængigheder. Denne release indeholder også Treemap analyser, som er en funktion der gør det muligt at sammenligne to værdier, for eksempel omsætning og profit.

Disse samlede muligheder for visualisering og analyse af data er et uovertruffet redskab til problemløsning og optimering. Der gør det muligt at se effekten af ændringer, før ændringerne reelt foretages og danner dermed et solidt beslutningsgrundlag.

Windows 7

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 underbygger de visuelle og brugervenlige forbedringer i Windows 7 og gør det nemt at personalisere brugerfladen med funktioner som Jump lists, Taskbar preview og Thumbnail Preview.
I tillæg til Windows 7 brugerfladeforbedringerne er der i Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 en række andre forbedringer, der forbedrer brugervenligheden. Bl.a. kan der nu sættes filtre på Subforms, hvilken vil gøre det væsentlig nemmere at finde specifik information og dermed spare værdifuld tid.

Har du spørgsmål vedr. Windows kompabilitet til Navision 2009 så tøv ikke med at kontakte os.

Har du spørgsmål om Navision 2009?

Har du spørgsmål om NAV 2009? Eller vil du have et tilbud på en ny Dynamics løsning til din virksomhed?

Så kontakt vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her og få en pris på implementering eller opgradering til din virksomhed.

Vi tilbyder også vedligehold, drift og support på din nuværende Dynamics NAV 2009 løsning. Hos Logos Consult har vi leveret og supporteret Navision, Dynamics NAV og Business Central siden 1997 til forskellige danske virksomheder. Vi er også klar til at hjælpe din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.