NAV Business Central

NAV Business Central

Her får du viden om NAV Business Central.

NAV Business Central til din virksomhed

Søger du en NAV Business Central løsning? Hos Logos Consult har vi specialiseret os i denne løsning. Vi leverer:

  • Support
  • Vedligehold og opgradering
  • Tilretninger og integrationer
  • Undervisning

Dynamics 365 Business Central (som tidligere hed Dynamics NAV) er en komplet ERP løsning, der understøtter de forskellige arbejdsprocesser i en virksomhed. Her får du en IT løsning, der kan håndtere de digitale processer med bogholderi, fakturering, indkøb, ordremodtagelse, varestyring, sager, ressourcer samt avanceret produktionsstyring.

Hvis du overvejer at investere i en Dynamics 365 Business Central løsning til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Måske anvender I en ERP løsning i dag som I vil have opgraderet, eller måske søger I sparring og input til procesoptimering? Vi kan hjælpe med alt indenfor Dynamics 365 Business Central.

Vores team af 25 udviklere og konsulenter håndterer dagligt installation, udvikling, opsætning i programmet, support mv. for vores mange kunder.

Det handler om at opnå automatisering og bedre datakvalitet

Med et ERP program som Dynamics 365 Business Central vælger mange af vores kunder at fokusere på automatisering, bedre datakvalitet, at spare tid for medarbejderne og ikke mindst opnå enklere arbejdsprocesser for dem. Mange kunder har disse gevinster i fokus, når de vælger at investere i et nyt program. Inden vi installerer et ERP program, vil vi køre en række workshops igennem med kunden med fokus på kritiske forretningsprocesser og hvor medarbejdere kan spare tid og arbejde nemmere ved hjælp af Dynamics 365 Business Central programmet.

Under et projektforløb vil vi forsøge at inspirere til ressourcebesparelser gennem optimering af forretningsprocesser. Desuden anbefaler vi at udnytte standardprogrammet optimalt og kun tilpasse det, når det giver værdi for din virksomhed. Få tilpasninger betyder oftest færre udgifter for din virksomhed.

Er du interesseret i en ERP løsning fra Logos Consult? Så kontakt os helt uforpligtende her.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.