MS Dynamics 365 Business Central

MS Dynamics 365 Business Central

Få rådgivning og viden om MS Dynamics 365 Business Central her

Her får du rådgivning om MS Dynamics 365 Business Central

Søger du en MS Dynamics 365 Business Central løsning til din virksomhed? Så er du landet det rigtige sted. Hos Logos Consult har vi leveret Dynamics 365 Business Central siden 1997 til mange hundrede virksomheder og vi er også klar til at levere en komplet løsning til din virksomhed.

Microsoft (MS) Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP løsning som Microsoft har et team af udviklere til at programmere ny og forbedret funktionalitet løbende. Hvert halve år frigiver Microsoft en ny version af programmet, hvor der er kommet nye funktioner og eksisterende funktioner er blevet forbedret.

Logos Consult er en Microsoft partner, hvilket betyder, at vi er certificeret af Microsoft til at forhandle licenser til programmet. Men derudover har vi i mere end 25 år installeret, vedligeholdt og supporteret programmet hos vores kunder. Vi kender programmet og vi ved, hvordan vores kunder kan optimere arbejdsprocesser og effektivisere arbejdsgange ved hjælp af programmets muligheder.

Få en løsning der passer til din virksomhed

Business Central indeholder meget funktionalitet til alle de gængse arbejdsprocesser i en virksomhed. Programmet kan håndtere bogholderi, elektronisk arkivering, indkøbsstyring, ordrer, varedisponering, lagerprocesser, sager, styring af ressourcer samt avanceret produktionsstyring.

Som virksomhedsejer har du dermed et program, der understøtter de daglige arbejdsgange og hjælper medarbejdere til at arbejde sammen i det samme program med adgang til samme kundedata mv. Ift. godkendelsesprocesser og rettigheder kan dette selvfølgelig sættes op, så eksempelvis kun udvalgte medarbejdere har rettighed til at bogføre, håndtere løn mv. Ligeledes kan der sættes godkendelsesprocesser op i forbindelse med godkendelse af tilbud, bilag mv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få rådgivning om Business Central til din virksomhed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning til din virksomhed samt giver input til hvordan I kan digitalisere og effektivisere arbejdsgange.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.