Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics

Få et effektivt Microsoft Dynamics ERP program her

Microsoft Dynamics ERP program – effektiv løsning til din forretning

Søger du et Microsoft Dynamics ERP system? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Logos Consult får du et effektivt system til din forretning. Vi har leveret mere 1000 Microsoft Dynamics løsninger til flere brancher siden 1997. Vi er også klar til at levere en løsning til din virksomhed.

Vores løsninger er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere har heddet Dynamics NAV og Navision.

Løsningen understøtter din forretning

Microsoft Dynamics 365 Business Central understøtter de administrative arbejdsprocesser i din forretning. Løsningen er ERP software, hvilket betyder at den indeholder funktionalitet til at understøtte processer indenfor flere afdelinger; økonomi, indkøb, salg, lager, projektstyring, service og produktion. Fordelen med dette ERP program er, at medarbejdere arbejder i det samme IT system og har dermed adgang til samme kundedata, ordrer, vareoversigt, lagerbeholdning, styklister, medarbejderdata mv. Man kan selvfølgelig sætte godkendelses- og adgangsniveauer op, så det kun er udvalgte medarbejdere, der kan se løn- og medarbejderdata og det kun er en gruppe af medarbejdere, der kan godkende fakturaer op til et vist beløb.

Få rådgivning om en løsning til din virksomhed

Overvejer du at skaffe en Dynamics 365 Business Central løsning til din virksomhed? Så start med at kontakte vores salgsafdeling her. Her får du rådgivning om løsningen og priser samt input til, hvordan løsningen kan matche jeres forretningsprocesser og IT behov.

Du kan også få adgang til en gratis demo af programmet her. Eller se vores mange videoer, hvor du bliver præsenteret for løsningen.

Hos Logos Consult har vi 25+ konsulenter og udviklere, der kun beskæftiger sig med Dynamics 365 Business Central. Hver dag arbejder vi med opsætning, implementering, opgradering, hosting, udvikling, undervisning og support til programmet for vores mange kunder. Når vi leverer et nyt ERP system, ser vi samtidigt på, hvor kunden kan optimere processer, automatisere, undgå flaskehalse og hente tidsbesparelser.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.