Microsoft Dynamics Navision

Microsoft Dynamics Navision

Få support og rådgivning til din Microsoft Dynamics Navision løsning

Overvejer du at investere i en Microsoft Dynamics Navision løsning? Eller har du brug for support, opgradering og rådgivning til din nuværende løsning?

Hos Logos Consult får du rådgivning, support, opgradering, vedligehold, tilretninger, integrationer mv. til Microsoft Dynamics Navision. Programmets officielle navn er i dag Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vores team af konsulenter og udviklere er klar til at tage hånd om din Microsoft Dynamics løsning.

Kontakt vores salgsafdeling i dag på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk. Vi ser frem til at høre mere om din nuværende løsning eller forventninger til en ny løsning.

Forretningssoftware med mange muligheder

Dynamics 365 Business Central er et program med mange muligheder for din virksomhed. Programmet er komplet forretningssoftware til at håndtere administrative processer indenfor bogholderi, administration, dokumenthåndtering, indkøb, salg, sager, ressourcestyring, service og produktion.

Programmet er inddelt i rollecentre så f.eks. en bogholder ser udeståender, pengestrømme, indkommende bilag mv. på sin startside, når han/hun åbner programmet. Hver medarbejder kan tilrette programmets brugerflade individuelt. Man kan arbejde i programmet fra en app på f.eks. en smartphone eller tablet – eller fra en browser på f.eks. sin computer.

Programmet rummer omfattende funktionalitet til at håndtere udsendelse af fakturaer og ordrer samt opkrævninger og rykkere. Men programmet giver også mulighed for at danne sig et overblik over varer, lageret og indkøbsbehov. Ligeledes kan man styre ressourcer (arbejdstimer og maskiner) samt sager i programmet.

Arbejder du i en ordreproducerende virksomhed, har du også mulighed for at produktionsplanlægge, styre styklister mv.

Du kan få mere viden om programmet ved at se vores mange videoer her. Er du nysgerrig på at komme i gang med et ERP projekt, har vi skrevet dette dokument, som giver indblik i programmets muligheder, projektets forløb, anbefalinger mv.

Du er også altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om en løsning til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.