Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Få nyttig viden og rådgivning om Microsoft Dynamics NAV her. Vi har 25 års erfaring og er +25 konsulenter og udviklere til at hjælpe dig med din Dynamics NAV løsning

Professionel rådgivning om Microsoft Dynamics NAV

Søger du viden om Microsoft Dynamics NAV? Så er du landet det helt rigtige sted.

Programmet skiftede navn i 2018 til Microsoft Dynamics 365 Business Central i forbindelse med en større opdatering af programmet.

Hos Logos Consult har vi siden 1997 leveret flere end 1000 ERP løsninger – alle baseret på Navision, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi er også klar til at hjælpe din virksomhed.

Dynamics 365 Business Central er et ERP program til virksomheder, så alle medarbejdere i virksomheden har den samme IT platform at arbejde på. Business Central kan håndtere alle administrative processer indenfor økonomistyring, bogholderi, rapportering, indkøb, salg, ordrestyring, sager, ressourcestyring, tidsregistrering, produktionsstyring mv.

Få support og vedligehold – eller få priser og rådgivning om en ny løsning

Har din virksomhed i dag en Microsoft Dynamics NAV løsning? Så kan vi tilbyde support og udvikling af denne løsning. Er du mere interesseret i en pris på opgradering til en nyere Business Central løsning? Så kan vi også hjælpe her.

Vi er certificeret Microsoft partner og kan først og fremmest hjælpe med at undersøge din virksomheds Microsoft ERP licenser samt give en pris på opgradering af programmet.

Er du nysgerrig efter at få rådgivning til jeres nuværende løsning, evt. input til procesoptimering og automatisering af processer? Eller er du interesseret i at få support, undervisning eller få udviklet tilretninger til programmet? Så er vi klar til at hjælpe her.

Start med at kontakte vores salgsafdeling og få en uforpligtende dialog om licenser, muligheder for opgradering, rådgivning, support mv. Kontakt os på telefon 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk

Hvem er Logos Consult?

Hos Logos Consult leverer vores team af konsulenter og udviklere dagligt support, vedligehold, udvikling, undervisning, opgradering, implementering og rådgivning til vores mange kunder.

Vi betjener virksomheder indenfor alle slags brancher, og har stor viden og erfaring indenfor både handel, logistik, projekt og ordrestyrende produktion.

Vi er mere end 25 konsulenter og udviklere, der er klar til at hjælpe dig med din Dynamics løsning.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.