Hvad er Business Central?

Hvad er Business Central?

Business Central er et Microsoft IT program, der understøtter administrative processer hos virksomheder. Programmet var tidligere kendt som Dynamics NAV eller Navision.

Hvad er Business Central?

Her får du svaret på “Hvad er Business Central”. Det er et Microsoft ERP program, der understøtter forretningsprocesser indenfor bogholderi, økonomistyring, lager, indkøb, salg, ordrebehandling, CRM mv. Det er en IT platform, hvor alle afdelinger i en virksomhed kan arbejde, så medarbejderne har ét fælles datagrundlag.

Dynamics 365 Business Central har tidligere heddet Dynamics NAV og Navision.

Her kan du læse mere om Business Central.

Programmet er Microsoft forretningssoftware med omfattende funktionalitet til at understøtte administrative processer for medarbejdere, der arbejder med:

  • Økonomistyring og rapportering
  • Indkøb
  • Salg og ordrer
  • Lagerstyring
  • Ressource- og sagsstyring

Det er også et effektivt program for ordreproducerende virksomheder.

Microsoft udvikler kontinuerligt på nye funktioner og forbedringer til programmet, og frigiver to gange om året nye versioner af programmet.

Når du arbejder i Business Central programmet, så kan du bruge en app på tablet eller smartphone eller en browser på din computer. Programmet har tætte integrationer til andre Microsoft programmer som bl.a. Microsoft Power BI, Word og Excel.

Har du brug for mere viden om, hvad er Business Central? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk.

Du kan også deltage på vores gratis webinarer. Her får du meget viden, og ser hvordan programmet fungerer. Du kan også få inspiration ved at se vores mange videoer om programmet.

Få rådgivning om Business Central

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan en Business Central løsning kan fungere for din virksomhed? Så kontakt vores salgsafdeling i dag og få rådgivning om løsningen, priser osv.

Hos Logos Consult er vi mere end 20 konsulenter og udviklere, der dagligt leverer Business Central løsninger til vores kunder. Vi har kunder indenfor mange forskellige brancher, og vi tilbyder hele pakken indenfor Dynamics 365 Business Central. Vi kan levere:

Siden 1997 har vi leveret mere end 1000 Microsoft Dynamics løsninger. Vi er også klar til at levere en løsning til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.