ERP leverandør

ERP leverandør

Her får du en erfaren ERP leverandør

Professionel og kompetent ERP leverandør

Søger du en dygtig ERP leverandør?

Hos Logos Consult har vi leveret mere end 1000 ERP løsninger siden 1997. Vi vægter at have et langvarigt og ærligt samarbejde med vores kunder. Vores spidskompetence er ERP programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Programmet har tidligere heddet Microsoft Dynamics NAV og Navision.

Når vi leverer en ERP løsning til en kunde, så spørger vi først ind til kundens behov og formål med en ny ERP løsning, og afdækker hvilke ERP moduler, kunden har brug for at anvende samt hvilke tillægsløsninger, kunden har behov for. Herudover afholder vi wokshops med kunden for at afklare de mest kritiske forretningsprocesser og hvorledes Business Central understøtter disse processer. Vi har også procesoptimering for øje, og ser gerne på mulighederne for at kunden kan opnå tidsbesparelser, få automatiseret nogle arbejdsgange, undgå flaskehalse mv.

Som erfaren ERP leverandør ser vi på jeres nuværende ERP system, og vurderer om det kan opgraderes eller om der skal en helt ny løsning til. Derudover rådgiver om køb af licenser til programmet og de brugere, der skal være på systemet. Har I et Microsoft ERP program i forvejen, kan I ofte spare penge ved køb af nye licenser. Hos Logos Consult er vi certificeret Microsoft Partner, så vi kan rådgive om licenser og priser.

Hvad kan du forvente?

Vi er et team af erfarne og professionelle konsulenter og udviklere.

Vi leverer hele pakken indenfor Dynamics 365 Business Central:

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed som erfaren ERP leverandør? Så kan du altid kontakte vores salgsafdeling og få en snak om hvilken løsning, vi kan levere til din virksomhed ift. behov, nuværende løsning osv. Ring til os på 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.