Elektronisk bilagshåndtering

Elektronisk bilagshåndtering

Effektiv løsning til elektronisk bilagshåndtering

Med en løsning til elektronisk bilagshåndtering baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central opnår man nemmere og hurtigere arbejdsprocesser for sine medarbejdere.

Bilag kan scannes direkte til programmet og endda arkiveres elektronisk.

Flere af vores kunder vælger at tilkøbe løsningen Expense Management til Business Central for at gøre det nemmere for medarbejdere at registrere rejseudgifter og udlæg. Medarbejdere kan registrere det i en app, som er integreret til Business Central. De kan også tage et billede af kvitteringer og sende til Business Central programmet, så bogholderiet kan arkivere bilag og håndtere bogføringen af disse.

App gør det nemmere for medarbejderne

Med en app til Expense Management og Business Central kan medarbejdere sende bilag til Business Central, som opbevarer dem i det digitale arkiv.

Løsningen giver også mulighed for at registrere og godkende udgifter og rejseaktiviteter. Programmet kan matche kvitteringer med kreditkortudgifter og håndtere kørselsudgifter samt diæter.

Med Continia Expense Management arbejder du direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central. De administrative opgaver bliver udført direkte i programmet. Så det er nemmere for bogholdere og økonomimedarbejdere at styre færdiggørelsen af rejseafregninger. Du arbejder i Dynamics 365 Business Central programmet, som du kender.

Er du nysgerrig efter at få mere viden om en løsning til din virksomhed?

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du er interesseret i en løsning til din virksomhed. Det er ganske uforpligtende, og de kan give rådgivning og mere viden om en løsning, der passer til din forretning.

Kontakt os i dag på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os på box@logosconsult.dk.

Hos Logos Consult er vi mere end 25 specialister i Microsoft Dynamics 365 og forskellige tillægsløsninger til programmet, inkl. Continia Expense Management. Vi hjælper dagligt vores kunder med opsætning, vedligehold, support og rådgivning i at arbejde optimalt med programmerne og optimere arbejdsgange. Vores team er også klar til at hjælpe din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.