Dynamics Business Central

Dynamics Business Central

Dynamics Business Central er et ERP program, der giver optimerede arbejdsprocesser

Med ERP programmet Dynamics Business Central får din virksomhed et program, der giver bedre og nemmere arbejdsgange for medarbejderne. Flere processer bliver digitale og arbejdsgange som eksempelvis at taste data fra fakturaer og andre dokumenter ind i Dynamics 365 Business Central, bliver nemmere, så medarbejdere kan bruge tid på andre spændende arbejdsopgaver.

Hos Logos Consult har vi leveret Dynamics Business Central til flere hundrede virksomheder. Vi er eksperter i programmet og sørger for at installere, vedligeholde og opsætte Business Central programmet hos vores kunder. Vi rådgiver også vores kunder om, hvordan løsningen kan passe til deres virksomhed samt leverer support til kunderne på programmet.

Er du interesseret i en Business Central fra Logos Consult så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at tage en uforpligtende dialog om en løsning, der vil passe til din virksomhed.

En løsning tilpasset din virksomhed

Hos Logos Consult leverer vi en ERP løsning, der passer til dine behov. Men vi udfordrer også gerne dig på, hvordan I udfører nuværende arbejdsgange med henblik på at optimere disse ved hjælp af standard funktionaliteten i Business Central. Vores holdning er, at vores kunder skal anvende standard funktionaliteten så meget som muligt for at undgå dyre (og måske unødvendige) programtilretninger.

Business Central kan understøtte stort set alle arbejdsgange indenfor bogholderi og finansstyring. Men programmet kan også anvendes til arbejdsopgaver indenfor indkøb, lagerstyring, sagsarbejde, ressourcestyring samt avanceret produktionsstyring.

Programmet er bygget op med hvert sit forretningsområde, men data kan tilgås af alle brugere i programmet. Så skal en sælger f.eks. se bogførte fakturaer, status på en ordre eller andet, kan han/hun slå dette op i programmet. Ligeledes vil en bogholder kunne slå kundedata, målgrupper, salgsopgaver osv. op i programmet. Desuden er programmet tilrettet på den måde, at man kan starte programmet med eksempelvis rollecentret Bogholder, så man på sin startside kan se pengestrømme, udeståender, indkommende bilag mv. Programmet rummer mange muligheder for at få optimale og digitale arbejdsgange.

Har du spørgsmål til programmet, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skrive til box@logosconsult.dk

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.