Dynamics 365

Dynamics 365

Dynamics 365 Business Central er et effektivt ERP program til at understøtte arbejdsprocesserne i din virksomhed

Dynamics 365 Business Central – en populær forretningsløsning

Dynamics 365 Business Central har tidligere heddet Dynamics NAV og Navision.

Løsningen er et populært ERP program at anvende for mange virksomheder. Det kan understøtte de fleste arbejdsprocesser indenfor de fleste brancher, og hjælper mange virksomheder med at spare tid og automatisere administrative processer indenfor økonomi, salg, indkøb, lagerstyring, produktion og projektstyring.

Hos Logos Consult har vi leveret denne Dynamics løsning siden 1997 til mange forskellige virksomheder, og har implementeret mere end 1000 ERP løsninger baseret på Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

Løsningen er populær blandt flere bogholdere og økonomichefer, og har været på markedet i mange år. Programmet er oprindeligt udviklet i Danmark, men udvikles i dag af Microsoft som frigiver 2 versioner årligt. Hver version rummer forbedringer og nye funktioner i programmet.

Er du interesseret i at prøve, hvordan det er at arbejde i programmet, kan du her få adgang til en gratis demo. Vil du hellere have mere viden om løsningen, kan du her se mere end 40 videoer, hvor vi præsenterer flere funktioner i programmet.

Få rådgivning om løsningen

Overvejer du at købe en ny Dynamics 365 Business Central løsning til din virksomhed? Eller mangler du support, udvikling eller undervisning til din nuværende Dynamics løsning?

start med at kontakte vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk. Hos vores salgsafdeling får du rådgivning om løsningen, viden om priser og licenser samt input til hvordan løsningen kan understøtte forretningsprocesserne i din virksomhed.

Hos Logos Consult er vi mere end 30 medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig. Vores konsulenter og udviklere arbejder hver dag med at opsætte Business Central hos vores kunder. Vi tager os af implementering, opgradering og udvikling af de forskellige Business Central løsninger hos vores kunder. Men derudover leverer vi også dagligt support og rådgivning til kunderne. Har du brug for hosting, tillægsløsninger eller integration til virksomhedens andre IT systemer, kan vi også hjælpe med det.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.