Digital bogføring

Digital bogføring

Digital bogføring giver nemmere og hurtigere arbejdsgange

Digital bogføring gør det nemmere for medarbejdere at udføre deres opgaver. Det er markant hurtigere for medarbejdere at arbejde, når bogføringsopgaverne kan gøres elektronisk.

Der findes flere løsninger til digital bogføring. En af dem er at anvende softwareprogrammet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er forretningssoftware, der kan håndtere alle de administrative arbejdsgange indenfor bogholderi. Programmet kan anvendes af flere medarbejdere og rummer også funktionalitet til lagerstyring, indkøb, produktionsplanlægning, sager, ressource-administration, salg, ordrestyring mv.

Vores kunder anvender 365 Business Central til digital bogføring, fordi det gør det nemmere at udføre de mange forskellige opgaver med budgetter, betalinger, moms, fakturaer, rykkere, bilag, arkivering mv.

Fakturaer og ordrer kan hurtigt sendes til kunden

Ved at avende digital bogføring kan du sende fakturaer elektronisk, både pr mail, EAN osv. Ligeledes med ordrer og tilbud kan du hurtigt oprette dem i Business Central og sende dem elektronisk til kunden.

Men du har også mulighed for at modtage fakturaer elektronisk og få informationer fra leverandørens faktura direkte ind i Dynamics 365 Business Central. Det gælder dokumenter du modtager som PDF men også i papirformat. Dokumenterne kan scannes til Business Central. Det samme gælder bilag og udlæg, hvor man kan tage et billede med sin smartphone og sende til programmet. Programmet kan arkivere bilag, fakturaer og dokumenter elektronisk. Endda i et arkiv med fuld søgbarhed, hvis man vælger at købe et tillægsprogram til løsningen. Det giver mange muligheder for at kunne arbejde mere effektivt og samtidigt dokumentere regnskabsmateriale.

Business Central rummer også mange muligheder for at kunne automatisere processer med rykkere, bankintegration, massebogføring, godkendelse osv.

Få en løsning til din virksomhed

Er du nysgerrig på at mere vide mere om, hvordan en Dynamics 365 Business Central løsning kan fungere for din virksomhed? Og vil du gerne have mere viden om priser, licenser mv.? Så tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling. Her får du rådgivning og sparring. Ganske uforpligtende.

Kontakt os i dag på telefon 75 85 73 99 eller skriv en kort mail til os på box@logosconsult.dk

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.