C5 til Business Central brobygning

C5 til Business Central brobygning

Her er et unikt brobygningsprogram til de virksomheder, der i dag har en Microsoft Dynamics C5 løsning og som vil skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi hjælper dig hele vejen.

Vejen til en velforberedt migrering fra Microsoft Dynamics C5
Anvender du Microsoft Dynamics C5?

Du og dine kolleger står foran en vigtig beslutning, men I føler måske ikke, at tiden er den rigtige.

Logos Consult har derfor sammensat et unikt brobygningsprogram til de virksomheder, der i dag har en Microsoft Dynamics C5 løsning og som er bevidste om, at de inden for en overskuelig årrække skal skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Microsoft Dynamics NAV eller Navision).

Måske står I med en Microsoft Dynamics C5 løsning, hvor der er lavet mange tilpasninger, som I måske ikke selv har det fulde overblik over. Vi har set mange eksempler på, at den proces kræver tid – ikke pga. tekniske udfordringer, men fordi det tager tid at levere kompetent rådgivning og skabe tryghed og sikkerhed.

Brobygning – 3 sikre trin

1. Vi vedligeholder dit Microsoft Dynamics C5 program
2. Vi lærer din forretning at kende
3. Vi løfter til Dynamics 365 Business Central når tiden er rigtig for dig

Her får du en succesfuld konvertering fra Microsoft Dynamics C5

Vores Dynamics C5 konsulenter har mange års erfaring med udvikling og support af Microsoft C5 programmet. Deres erfaring sammen med resten af vores konsulentteam er den perfekte kombination, når I skal have den optimale rådgivning og en vellykket migrering fra C5 til Business Central. Logos Consult har siden 1997 været eksperter i Navision, Dynamics NAV og Business Central, som programmet hedder i dag.

Uanset om I har mange tilpasninger eller en brancheløsning, så er vores konsulentteam gearet til at rådgive og vedligeholde jeres C5 løsning. Vores C5/Business Central konsulentteam har været igennem et omfattende uddannelsesprogram i Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV, hvor de er blevet uddannet af konsulenter med mere end 10 års erfaring.

Vores C5/Business Central konsulenter har en blanding af Dynamics C5 og Business Central opgaver. Det er vigtigt, at de holdes skarpe på deres C5 kompetence, men endnu vigtigere er det, at de kan kombinere deres viden om Dynamics C5 med brugen af Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV. I samspil med vores erfarne konsulenter, finder de ikke bare den hurtigste vej, men også bedste og trygge vej igennem en succesfuld konvertering.

Vælg den sikre vej

Først og fremmest står vores C5 konsulenter klar til at hjælpe dig med at vedligeholde din C5 løsning. Vi hjælper med databaseudvidelse og flere brugere, hvis du får brug for det.

Vi hjælper også med licens. Nogle virksomheder kan skifte C5 licens til 365 Business Central Essentials uden omkostninger. Vi kan undersøge dine muligheder.

Når tiden er rigtig for dig, løfter vi dig over på en Business Central løsning. Og når den dag kommer, kender din konsulent hos Logos Consult både dit C5 program, det kommende Business Central program og ikke mindst din forretning.

Bedre sikkerhed for en problemfri migrering til Business Central kan du næppe få.

Du er velkommen til at kontakte os om C5 og Business Central, hvis du har spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.