BusinessCentral

BusinessCentral

Her får du rådgivning om BusinessCentral

BusinessCentral rådgivning og sparring

Søger du viden om BusinessCentral? Eller har du allerede en ERP løsning, hvor du mangler rådgivning og sparring til, hvordan din virksomhed kan optimere løsningen? Måske er du nysgerrig efter at vide om jeres løsning skal opgraderes? Eller måske mangler I tilretninger eller integration til et andet system?

Så kan du trygt kontakte os. Vi har i mere end 25 år beskæftiget os med BusinessCentral – og hver dag hjælper vi vores kunder med rådgivning, support, tilretninger mv. på deres Microsoft Dynamics 365 BusinessCentral løsning – alt sammen med henblik på at minimere manuelle arbejdsgange, forbedre datakvaliteten, automatisere samt opnå tidsbesparelser og enklere arbejdsprocesser for medarbejderne.

BusinessCentral er en komplet ERP løsning

BusinessCentral er en komplet ERP løsning med mange muligheder og funktioner indenfor finans, lager, indkøb, ordrestyring, salg, kreditor- og debitorstyring, projektstyring samt produktionsstyring. Der er mange ordreproducerende virksomheder, der anvender løsningen til planlægning af produktionen samt selvfølgelig styring af ordrer, tilbud, fakturaer, kundedata mv.

Løsningen er også et stærkt værktøj for virksomheder, der har brug for overblik og styring af indkøb, lager og logistik.

Få rådgivning i dag

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en Business Central løsning.

Vores salgsafdeling er klar til at give dig gratis rådgivning og vejledning om selve løsningen, licenser mv. Kontakt os på telefon 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

Vi har gennem tiden leveret mere end 1000 ERP løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV, Navision og Microsoft Dynamics 365 Business Central. NAV og Navision er de tidligere program versioner af Business Central. Vi er certificeret Microsoft partner, og kan derfor undersøge jeres nuværende licensværdi og give priser på nye licenser. For nogle virksomheder kan der være penge at spare ved at konvertere fra en ældre Dynamics licens til en ny Dynamics 365 Business Central licens. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig videre.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.