365 Business Central

365 Business Central

365 Business Central - få viden om programmet her

365 Business Central – Få relevant viden her

Søger du viden om 365 Business Central? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Logos Consult har vi arbejdet med programmet i mere end 26 år, helt fra dengang programmet hed Navision og Dynamics NAV.

Vi har mere end 20 konsulenter og udviklere, der har høj anciennitet i branchen. Vores team af udviklere og konsulenter arbejder dagligt med support, implementering, opsætning, drift mv. af Microsoft Dynamics 365 Business Central hos vores kunder.

Her på vores hjemmeside kan du få adgang til videoer, hvor vi viser forskellige funktioner i programmet. Du kan også prøve programmet på egen hånd her.

Overvejer du en løsning til din virksomhed?

Uanset hvilket system, I anvender i dag, kan vi hjælpe jer videre til et nyt og opdateret Business Central system. Vi er certificeret Microsoft partner, hvilket betyder, at vi er certificeret af Microsoft til at forhandle licenser til programmet. Hvis I har et Microsoft Dynamics program i dag, kan vi rådgive jer til, hvordan I kosteffektivt kan migrere til nye licenser. For nogle virksomheder kan der være penge at spare, når man skifter licenser.

Er du nysgerrig efter at vide om en 365 Business Central løsning kan understøtte processerne i jeres virksomhed? Så kan du trygt kontakte os. Vi kan give sparring og rådgivning om løsningen ift. jeres forretning. Vi har i mere end 26 år rådgivet virksomheder om Dynamics løsninger og ikke mindst stået for implementering, drift, opgradering, support mv.

Vi har leveret mere end 1000 løsninger baseret på Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Navision. Vi er også klar til at levere til din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling her. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Er du interesseret i at se mere til programmet? Så kan du også deltage på vores gratis webinarer her.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.