Video-dokumentation

24. juni 2019

Vidste du, at du kan få udarbejdet video-dokumentation af jeres arbejdsprocesser i Dynamics 365 Business Central? Det handler om at sikre sig, at processer udføres korrekt.

Det handler om at undgå fejl og sikre at processer udføres korrekt

Måske har du før oplevet én af disse situationer?

  • Du skal udføre en arbejdsproces i Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV, som du sjældent udfører. Det kan være, at du skal afløse for en kollega, eller måske er det én af de opgaver, du kun udfører et par gange om måneden. Men du er ikke helt sikker på, hvordan opgaven skal løses i Dynamics 365 Business Central, og du vil gerne være sikker på at den udføres korrekt.
  • Du får nye kolleger, du skal bruge tid på at lære op. Du skal vise dem, hvordan de udfører deres opgaver i Dynamics 365 Business Central. Men du har egentligt ikke helt tiden til at sætte dem ordentligt ind i processerne.
  • I skal dokumentere (ift. kvalitetssikring), at medarbejdere har fået undervisning i at udføre de korrekte arbejdsprocesser i Dynamics 365 Business Central systemet

For nogle virksomheder kan det være nemmere, at få videodokumenteret hvordan en arbejdsproces udføres i Dynamics 365 Business Central.

Det er muligt at dokumentere mange processer, det kan fx være ordre-oprettelse, vare-modtagelse, salgskreditnota eller andet.

Video-dokumentationen kan selvfølgelig laves ift. jeres specifikke arbejdsprocesser og eget Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV program.

Brug videoer som dokumentation

Med videoer kan man se, hvordan en specifik arbejdsproces udføres i Dynamics 365 Business Central programmet – og du kan se videoen, når det passer dig. Du behøver ikke at forstyrre kollegerne, eller vente til en kollega har tid til at hjælpe.

Med video-dokumentation handler det om at få introduceret nye medarbejdere til deres arbejdsprocesser, men samtidigt sikre sig at opgaver bliver udført korrekt – hver gang. Det handler også om at sikre at eksisterende medarbejdere, der skal foretage arbejdsprocesser, som de ikke så ofte udfører, kommer sikkert i mål med at udføre opgaven – uden at der kan opstå fejl.

Hos Logos Consult har vi ekspertisen i at lave video-dokumentation til Dynamics 365 Business Central. Vi kan samtidigt stille en online læringsplatform til rådighed. Den kan f.eks. anvendes, hvis du har brug for, at medarbejdere kommer igennem et online læringsforløb og afslutter med en test, som samtidigt er bevis for gennemførelse af læringen.

Hvorfor anvende video?

For nogle kan det være en fordel at se en kort video i stedet for at læse et flere siders dokument med vejledning. Mange lærer nemmere ved at se og høre beskrivelsen i en video. Du kan få flere nuancer og detaljer med på en video.

Vi kan lave video-dokumentation af jeres vigtigste arbejdsprocesser, så I sikrer at opgaver udføres korrekt og undgår fejl.

Hvordan kommer du i gang med video-dokumentation?

Start med at kontakte os på tlf. 7585 7399 eller box@logosconsult.dk. Vi tager gerne en uforpligtende samtale eller møde med dig. Gratis.

Vi kan udføre video-dokumentationen for jer specifikt ift. jeres processer i Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central, som er nyeste version og det nye navn for programmet.

Kontakt os i dag og få mere viden om mulighederne for jer med video-dokumentation.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.