background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Video-dokumentation

Vidste du, at du kan få udarbejdet video-dokumentation af jeres arbejdsprocesser i Dynamics NAV? Det handler om at sikre sig, at processer udføres korrekt.

Det handler om at undgå fejl og sikre at processer udføres korrekt

Måske har du før oplevet én af disse situationer?

  • Du skal udføre en arbejdsproces i Dynamics NAV/365 Business Central, som du sjældent udfører. Det kan være, at du skal afløse for en kollega, eller måske er det én af de opgaver, du kun udfører et par gange om måneden. Men du er ikke helt sikker på, hvordan opgaven skal løses i Dynamics NAV, og du vil gerne være sikker på at den udføres korrekt.
  • Du får nye kolleger, du skal bruge tid på at lære op. Du skal vise dem, hvordan de udfører deres opgaver i Dynamics NAV. Men du har egentligt ikke helt tiden til at sætte dem ordentligt ind i processerne.
  • I skal dokumentere (ift. kvalitetssikring), at medarbejdere har fået undervisning i at udføre de korrekte arbejdsprocesser i Dynamics NAV systemet

For nogle virksomheder kan det være nemmere, at få videodokumenteret hvordan en arbejdsproces udføres i Dynamics NAV.

Det er muligt at dokumentere mange processer, det kan fx være ordre-oprettelse, vare-modtagelse, salgskreditnota eller andet.

Video-dokumentationen kan selvfølgelig laves ift. jeres specifikke arbejdsprocesser og eget Dynamics NAV/365 Business Central program.

Brug videoer som dokumentation

Med videoer kan man se, hvordan en specifik arbejdsproces udføres i Dynamics NAV programmet – og du kan se videoen, når det passer dig. Du behøver ikke at forstyrre kollegerne, eller vente til en kollega har tid til at hjælpe.

Med video-dokumentation handler det om at få introduceret nye medarbejdere til deres arbejdsprocesser, men samtidigt sikre sig at opgaver bliver udført korrekt – hver gang. Det handler også om at sikre at eksisterende medarbejdere, der skal foretage arbejdsprocesser, som de ikke så ofte udfører, kommer sikkert i mål med at udføre opgaven – uden at der kan opstå fejl.

Hos Logos Consult har vi ekspertisen i at lave video-dokumentation til Dynamics NAV. Vi kan samtidigt stille en online læringsplatform til rådighed. Den kan f.eks. anvendes, hvis du har brug for, at medarbejdere kommer igennem et online læringsforløb og afslutter med en test, som samtidigt er bevis for gennemførelse af læringen.

Hvorfor anvende video?

For nogle kan det være en fordel at se en kort video istedet for at læse et flere siders dokument med vejledning. Mange lærer nemmere ved at se og høre beskrivelsen i en video. Du kan få flere nuancer og detaljer med på en video.

Vi kan lave video-dokumentation af jeres vigtigste arbejdsprocesser, så I sikrer at opgaver udføres korrekt og undgår fejl.

Hvordan kommer du i gang med video-dokumentation?

Start med at kontakte vores produktchef Henrik Nielsen på hni@logosconsult.dk eller tlf. 76 43 73 79. Henrik tager gerne en uforpligtende samtale eller møde med dig. Gratis.

Henrik kan give dig input til, hvad din virksomhed kan opnå med video-dokumentation. Vi kan udføre video-dokumentationen for jer specifikt ift. jeres processer i Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central, som er nyeste version og det nye navn for program.

Kontakt Henrik i dag og få mere viden om mulighederne for jer med video-dokumentation.

Tips & Tricks til Dynamics NAV