background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Sådan virker Document Output

Send fakturaer, tilbud, ordrebekræftelser, kontoudskrifter osv. i PDF-format vedhæftet til en e-mail – enten med få klik eller fuldstændig automatisk!

Derfor er Document Output smart

Det nye tillægsprodukt til Microsoft Dynamics NAV; Continia Document Output, kan sende fakturaer, tilbud, ordrebekræftelser, kontoudskrifter osv. automatisk via e-mail. Det nye tillægsprodukt er udviklet af Continia, som bl.a. også står bag populære tillægsprodukter som Document Capture og Payment Management.

Med Document Output kan du sikre dig, at så mange som muligt modtager rapporter med e-mail, og du dermed sparer penge på kuverter og porto.

Sådan virker Document Output

Se denne video om tillægsproduktet til Microsoft Dynamics NAV:

Med Document Output spilder du ikke tiden på at sende rapporter manuelt fra Microsoft Dynamics NAV til dine kunder og andre eksterne relationer. Løsningen automatiserer denne opgave, og giver samtidig mulighed for at designe e-mails, så de har netop de informationer og det design, du ønsker!

Tilbud, ordrebekræftelser, salgsfakturaer, rykkere, rentenota, kontoudskrifter og meget mere, kan sendes i PDF-format, vedhæftet til en e-mail – enten med få klik eller fuldstændig automatisk!

Du kan læse mere her om Document Output

Document Output har en lav licenspris. Priseksempel: licensen koster 12.500 kr. for 6 – 19 NAV brugere i et regnskab.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om løsningen. Kontakt os her om Document Output

Tips & Tricks til Dynamics NAV