background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Hvad er Document Capture?

Document Capture er et meget populært og udbredt program til indscanning af fakturaer og andre dokumenter direkte fra Microsoft Dynamics NAV.

Hvad er Document Capture?

Document Capture er et program til scanning og arkivering af dokumenter. Du scanner dine fakturaer eller andre dokumenter (gælder både online dokumenter og papir udgaver) og data kommer direkte ind i dit Dynamics NAV program. Det er nemt, hurtigt – og du slipper for at taste data.

Document Capture genkender data fra dokumenterne og registrerer det automatisk i Dynamics NAV.

Document Capture er et meget populært og udbredt program til indscanning af fakturaer og andre dokumenter direkte fra Microsoft Dynamics NAV! Som den eneste løsning på markedet rummer programmet automatisk registrering af dokumenter, OCR genkendelse, et avanceret godkendelsesflow samt et fuldtekst søgbart digital arkiv.

hvad er document capture

Document Capture optimerer og automatiserer samtlige processer – lige fra du modtager et dokument til du skal finde det igen nogle år senere.

Du kan læse mere om Document Capture her.

Automatisk registrering af dokumenter

Med den unikke Document Capture Service bliver den krævende proces med at oprette dokumenterne inde i Microsoft Dynamics NAV fuldstændig automatiseret. Via præ-definerede e-mail adresser og mapper på en fil-server, vil alle indkomne dokumenter automatisk blive downloadet og OCR behandlet. Papirdokumenter kan scannes ind og sendes samme vej.

Document Capture giver mulighed for at hele organisationen hurtigt og effektivt kan få præsenteret fakturaer og andre dokumenter til godkendelse. Hver godkender kan modtage en e-mail med en oversigt over de fakturaer, som denne skal forholde sig til.

Her bliver du introduceret for Document Capture. 

Ny mulighed i Document Capture

Det populære program, Document Capture, byder nu på en ny mulighed.

Nu understøtter Document Capture salgsordrer. Det vil sige, at man kan nu afkode kundens købsordre og lave en salgsordre.

Med Document Capture programmet kan du scanne, udføre OCR genkendelse, registrere og arkivere alle typer dokumenter direkte i Dynamics NAV. Du undgår indtastninger og sparer tid.

Document Capture er et tillægsprodukt til din Microsoft Dynamics NAV løsningen, og kan købes hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål om Document Capture.

Tips & Tricks til Dynamics NAV