background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Ny bog om produktion i Dynamics NAV

Vil du lære mere om produktionstyring i Dynamics NAV? Få bogen der tager dig igennem flere funktioner i modulet Produktion.

Her er bogen til dig, der vil vide (endnu mere) om produktionsstyring i Dynamics NAV

Vi har udvidet vores udvalg af lærebøger til Dynamics NAV. Nyeste skud på stammen er nemlig bogen om produktionsstyring i Dynamics NAV (Navision).

Bogen har følgende 7 kapitler:

  1. Grundlæggende opsætning af produktion
  2. Produktdesign
  3. Planlægning og udførelse af produktion
  4. Fantomstyklister og halvfabrikata
  5. Rutebinding
  6. Automatisk træk
  7. Send-ahead og parallel ruteafvikling

Bogen er på 278 sider og gennemgår de funktioner, du skal bruge i Dynamics NAV til produktionsstyring. Og som en af de få lærebøger til Dynamics NAV, er den på dansk.

Bogen koster 525 kr. ekskl. moms og fragt. Du kan allerede nu købe bogen direkte i vores webshop. Køb bogen om produktionsstyring her

“Hvad kan jeg bruge bogen til?”

Bogen er til dig, der vil have inspiration eller mere viden om produktionsmodulet i Dynamics NAV.

Bogen giver dig konkrete eksempler på hvordan du skal arbejde med produktionsstyring i Dynamics NAV. Med skærmbilleder og beskrivelser af arbejdsgange guider vi dig igennem programmet.

Bogen er også nyttig, hvis du fx vil lære mere om hvordan man designer styklister ud fra en produktionsvare, udarbejder og bruger fantomstyklister og halvfabrikata, bruger rutebinding til at sammenkoble bestemte råvarer eller halvfabrikata til bestemte operationer i produktionsruten – eller bruger Send-ahead og parallel ruteafvikling til hhv. at komprimere ordreafviklingsforløbet og styre at flere operationer afvikles simultant.

Bogen er baseret på Dynamics NAV version 2015. Hvis du anvender Dynamics NAV version 2013 kan du stadig bruge bogen. Skærmbilleder og nogle stier kan dog være lidt anderledes. Hvis du anvender version 2016, 2017, 2018 eller nyere, kan du bruge bogen, der er baseret på version 2017; lærebog om produktion til NAV 2017.

Køb bogen i dag – og brug den igen og igen

Brug bogen med det samme og få mere viden eller inspiration til at bruge modulet Produktion. Eller tag den frem, når du eller dine kolleger har spørgsmål eller søger viden om speciel funktionalitet i modulet Produktion – eller del bogen med evt. nye medarbejdere. Den er jo din (eller jeres) for tid og evighed.

Køb bogen i dag og få den leveret direkte til adressen.

Du bestemmer selv om du vil betale med kreditkort eller bankoverførsel. Du kan også få en faktura tilsendt.

Læs mere om bogens indhold og køb den her

Har du spørgsmål om bogen, Dynamics NAV, produktionsstyring osv., så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tips & Tricks til Dynamics NAV