background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Manualer til Dynamics NAV 2017

Vi har nye manualer klar til dig.
De er til nyeste NAV version: Dynamics NAV 2017.

Manualer til Dynamics NAV 2017

Vi har følgende manualer klar til dig. Ligesom vores andre NAV manualer er de på dansk, og skrevet af vores erfarne Dynamics NAV konsulenter.

manual nav 2017

Manualen Finans 1 til Dynamics NAV 2017 kan du bestille her. Med bogen lærer du at oprette et regnskab til finansbogholderi, bogføre i finanskladder samt tilbageføre en bogført transaktion. Du lærer også hvordan man laver opgørelse og afregning af moms samt afslutter et regnskabsår. Alt sammen i Dynamics NAV 2017.

Manualen Salg og Køb 1 til Dynamics NAV 2017 kan du bestille her. I denne manual lærer du at fakturere til debitorer og annullere udligning af debitorposter. Du lærer også om kreditnotaer, automatisk renteberegning og kontrolleret rykkerprocedure samt almindelig købsfakturering. Alt sammen i Microsoft Dynamics NAV 2017.

Anvender du Business Central (nyeste version af programmet) eller NAV 2016, kan du godt bruge NAV 2017 bøgerne. Der er ikke den store forskel mellem brugerfladen i programversionerne.

I vores netbutik finder du mange flere manualer. Du vælger de bøger, du vil have. Vi har fx til finans, salg/køb, lager, CRM, anlæg, produktion, sager og ressourcer. Vi sender lærebøgerne til din adresse.

Her får du et par udtalelser om bøgerne:

”Før mit køb var jeg i tvivl, om jeg ville få brugbar viden. Men det har jeg fået. Bøgerne giver en grundig trin-for-trin gennemgang, og nu kan jeg selv foretage opsætninger i NAV. Jeg kan anbefale bøgerne til andre – især til bogholdere og controllere.”
– Hans Wolff, Aalborg Handelsskole  

Dynamics NAV lærebøgerne giver et overblik over mulighederne i NAV og er et godt fundament for videreudvikling af forretningen og implementering af nye processer.
Det er et godt gennemarbejdet produkt, som jeg gerne vil anbefale til andre.”
– Peter F. Abraham, CFO, Damasec Global Group  manual_nav

Manualerne er populære og bruges af mange. Faktisk har vi siden 2004 solgt mere end 12 tons (!) lærebøger.

Tips & Tricks til Dynamics NAV