background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

App giver tidsbesparelser

I denne video hører du om Busselskabet Aarhus Sporveje, der har opnået bedre overblik, styring og tidsbesparelser.

Sparer ½ time hver dag

Medarbejderne hos Busselskabet Aarhus Sporveje sparer tid i løbet af arbejdsdagen takket være en komplet Dynamics NAV løsning, hvor de nu også bruger NAV app’en.

Tip: Du kan klikke på den lille hvide kasse nederst i videoen for at se undertekster.

På under 2 min. forklarer Ingerlise og Bruno hvordan de bruger Dynamics NAV programmet og den tilhørende app til at få overblik og styring – og spare tid.

Overblik og styring

Ved hjælp af Dynamics NAV (Navision) kan Busselskabet Aarhus Sporveje styre vedligeholdelse og reparation af de mange bybusser i Århus.

App’en til Dynamics NAV bruges til hurtig, enkel og sikker registrering på tidsforbrug og vareforbrug. Det giver tidsbesparelser.

Logos Consult har leveret en komplet Dynamics NAV løsning inkl. app’en til Busselskabet Aarhus Sporveje. Fokus har været på:

  • Sikker styring af reparation og vedligeholdelse
  • Effektiv kommunikation mellem planlægger og udførende
  • Alle har adgang til data i realtid
  • Data er samlet i ét system
  • En app der er nem at bruge

Vil du (ligesom Bruno) spare tid hver dag?

Forestil dig at du og kollegerne kan slippe for tidsspild, data der ikke er opdateret eller alt for mange manuelle arbejdsgange.

Forestil dig at tiden istedet kan bruges på mere indbringende arbejde. Tid der kan skabe vækst for din virksomhed.

Hos Logos Consult bidrager vi gerne med inspiration og rådgivning til at opnå bedre udnyttelse af Dynamics NAV programmet, færre manuelle processer, effektivisering, undgå tidsspild osv.

Dynamics NAV er et omfattende program med mange muligheder. Det har Busselskabet Aarhus Sporveje og mange af vores andre kunder gavn af hver dag.

Kontakt os her og få konkret sparring om Microsoft Dynamics NAV til din virksomhed. Microsoft ændrede fornylig programmets navn til Dynamics 365 Business Central. Det er et nyt navn, men den samme velkendte funktionalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tips & Tricks til Dynamics NAV