background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Dynamics C5 licens

I 2013 meddelte Microsoft at de ville stoppe med at udvikle på Dynamics C5 programmet. Har du derfor et utidssvarende C5 program, kan du vælge at migrere til Dynamics 365 Business Central.

C5 licens – her er dine muligheder

Der er klare fordele ved at skifte din C5 løsning ud med Microsoft Dynamics 365 Business Central (programmet blev tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision).

I 2013 meddelte Microsoft at de ville stoppe med at udvikle på C5 programmet. Har du derfor et C5 program, som måske er utidssvarende, kan du vælge at migrere din løsning til Business Central.

Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen med at rådgive, migrere og supportere.

Har du en Dynamics C5 2012 (eller ældre) licens?

Hvis du har en C5 licens, som er købt senest 6. oktober 2013, kan du migrere til Business Central Essentials licensen med uændret abonnementspris i forhold til C5.

Her kan der altså være en del penge at spare for din virksomhed.

Du kan kontakte os i dag og få svar på hvilken C5 licens, I har i jeres virksomhed. Kontakt vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her. Her får du gratis rådgivning og vejledning om priser og licenser på Dynamics 365 Business Central og C5.

Du får meget mere funktionalitet med Dynamics 365 Business Central

Business Central er for mange virksomheder et rigtig godt alternativ til C5.

Du får en moderne platform til økonomistyring, lagerstyring, indkøb, sags- og ressourcestyring, produktion, CRM og HR. Business Central har desuden:

  • Ubegrænset antal af regnskaber
  • Ubegrænset databaseplads
  • Flere sprogmuligheder end dansk

Business Central er desuden velintegreret med hele Microsoft Office-pakken og et af verdens mest populære ERP- og økonomisystemer.

Du kan prøve Business Central her. Helt gratis.

c5 licens

Spørgsmål?

Du kan bestille gratis whitepaper her om at skifte fra C5 til Business Central.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om C5 licens, Business Central mv. Vores salgsafdeling kan give dig gratis rådgivning og vejledning om priser og licenser på Dynamics 365 Business Central og C5.

Kontakt os på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk.

Tips & Tricks til Dynamics NAV