Døde-vare-lister

Døde-vare-lister

Find fx varer der ikke har været omsat inden for i en bestemt periode.

Døde-vare-lister: Sådan finder du varer, der ikke omsættes

Ønsker du at finde frem til de varer, der eksempelvis ikke har været omsat inden for i en bestemt periode, kan du ved hjælp af nogle få filtre søge disse frem.

Få gratis e-bog her og lær om “døde-vare-liste”.

I e-bogen får finder du tricket til at fine døde-vare-lister i Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision).

Spørgsmål?

Har du brug for hjælp til døde-vare-lister i Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV eller Navision? Eller har du andre spørgsmål om programmet? Så tag fat i vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til os i boksen forneden. Vores salgsafdeling kan give gratis sparring om programmet.

Hos Logos Consult har vi siden 1997 leveret Dynamics løsninger til flere hundrede virksomheder. Vi hjælper dagligt vores kunder med support til programmet, opsætning, rapporter, opgradering, tillægsløsninger, rådgivning om optimering af processer, tilretninger og undervisning i programmet.

Vi tilbyder også klippekort til telefon-support, så du kan få hjælp til dit Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central program.

Vi er også klar til at hjælpe din virksomhed. Start med at kontakte vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.