background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Betalinger i NAV 2013 R2

3 muligheder

Her er 3 muligheder med leverandørbetalinger til banken via NAV 2013 R2.

NAV 2013 R2 rummer som standard muligheder med bankbetaling.

Derudover har Continia udviklet et nyt tillægsmodul; Cash Management Extended, som primært er nyttigt for virksomheder, der har enkle behov for bankbetalinger.

Til sidst er der Continias populære tillægsmodul Payment Management, som for de fleste kunder stadig er den rette løsning. Payment Management håndterer betaling af leverandører til banken – og den efterfølgende afstemning. Modulet har færdige formater til alle betalingstyper til alle banker i Danmark og en lang række andre udenlandske.

betalinger_NAV

Hvilken løsning passer til din virksomhed?

Med denne benchmark analyse udarbejdet af Continia kan du sammenligne de 3 muligheder. Analysen giver lejlighed til at vurdere hvilken løsning, der passer til din virksomheds behov.
Der sammenlignes funktioner mellem standardfunktionaliteten, der medfølger i Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 mod Continia Cash Management Extended (overbygning på den medfølgende standardfunktionalitet) og Continia Payment Management – Basis (stand-alone modul, det vil sige, at standardfunktionaliteten i NAV ikke anvendes).

Her kan du sammenligne de 3 muligheder ud fra din virksomheds behov:

Benchmark analyse: “The Continia Way to Pay”

 

Continia er certificeret af Microsoft og udvikler standard tillægsløsninger til Dynamics NAV. Continia er en samarbejdspartner til Logos Consult.

Du kan læse mere om Continias populære tillægsmoduler til betalinger, fakturering, opkrævninger osv. her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV