background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Ældre licenser: Prisændring på brugere

Der kommer en prisstigning for kunder med de ældre licensmodeller Business Ready Licensing (BRL) Essentials og Modul Based Licensing (MBL) Professionel.

Prisstigning på brugere gældende for ældre Dynamics NAV licenser

Microsoft har annonceret, at de udligner priserne på tværs af versioner og licensmodeller gældende for Microsoft Dynamics NAV (Navision) fra og med den 1. januar 2016.

Det betyder, at der kommer en prisstigning for kunder med de ældre licensmodeller Business Ready Licensing (BRL) Essentials og Modul Based Licensing (MBL) Professionel. Disse licensmodeller er typisk dækkende for Dynamics NAV versioner til og med Dynamics NAV 2009. Kunder med MBL Standard og BRL Advanced Management er dog ikke påvirket af disse prisændringer.

Hvis du forudser et behov for flere brugere i nærmeste fremtid, er det en god ide at tilkøbe dem inden 1. januar 2016.

Prisen på brugere for de to licensmodeller; Business Ready Licensing (BRL) Essentials og Modul Based Licensing (MBL) Professionel, stiger til 16.750 kr pr. bruger fra 1. januar 2016.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om hvilken Dynamics NAV licensmodel, du anvender i dag, eller hvis du overvejer at tilkøbe brugere.

Tips & Tricks til Dynamics NAV