background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

No cure – No pay

Lige nu tilbyder vi dig en særlig foranalyse. Du får analyseret din C5 løsning, data og arbejdsprocesser i forhold til en ny og tidssvarende Dynamics NAV løsning.

Gratis analyse af din C5 løsning

Måske har du overvejet, at en ny ERP løsning kan give tidsbesparelser og flere muligheder for dig og dine kolleger?

Når du vælger en særlig foranalyse af dit C5 program, får du konkret viden om hvilke administrative forretningsprocesser, der kan løftes i din virksomhed med en ny ERP løsning baseret på Dynamics NAV.

Du får kendskab til hvor processer kan effektiviseres og give tidsbesparelser.

Du får:

  • Analyse af eksisterende C5 løsning, hvor vores konsulent bruger tid på at gennemgå relevante arbejdsprocesser i din virksomhed
  • Viden om jeres behov for dokumenttilpasning (fx faktura og kreditnota) der kan være med en ny Dynamics NAV løsning
  • Validering af datatilstanden, hvor vores programmør ser på jeres eksisterende C5 løsning i forbindelse med datamigrering til ny Dynamics NAV løsning

Fokus er på din virksomhed

Efter at vores konsulent og programmør har udført analysen, præsenterer vi resultaterne på et møde for dig. Her får du vores anbefalinger til jeres fremtidige ERP løsning. Herunder hvordan de analyserede arbejdsprocesser kan understøttes af Dynamics NAV.

Desuden får du præsenteret et projektforslag med tidsplan og budget for migrering af jeres nuværende løsning til Dynamics NAV.

Som noget helt særligt tilbyder vi foranalysen for 0 kr.

Sådan kommer du i gang

Kontakt vores salgsafdeling på mail box@logosconsult.dk eller telefon 75 85 73 99. Oplys at du ønsker en “no cure – no pay” foranalyse af dit C5 program. Vi er klar til at hjælpe dig.

Du betaler ikke for noget.

Hvis du ønsker at modtage analysearbejdet som en skriftlig rapport, kan denne købes.

Efter analysen kan du vælge at se nærmere på en Dynamics NAV løsning til din virksomhed eller blot fortsætte med din nuværende C5 løsning.

Tips & Tricks til Dynamics NAV