background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Regnskabsprogram C5

Der er stor forskel på versionerne af C5 regnskabsprogrammet. Læs her om det "gamle" og det "nye" regnskabsprogram C5.

Det “gamle” regnskabsprogram C5

I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 1990’erne.

Microsoft ønsker at tilbyde det absolut bedste regnskabsprogram på markedet. Derfor er man nødt til at samle udviklingen på færre platforme, og Dynamics NAV var det oplagte valg.

Microsoft Dynamics NAV er væsentlig mere moderne, og kan som standard langt mere end Dynamics C5 produktet. De øgede krav til sikkerhed, styresystemer i skyen og større brugervenlighed er bare nogle af de elementer, der gjorde det helt naturligt og nemt for Microsoft at satse på Dynamics NAV platformen som den bærende fremadrettet.

Microsoft tilbyder sine mange tusinde C5-kunder at beskytte deres investering i programmet, fordi de kan bytte C5 til Dynamics NAV. Jo længere tid du venter, desto dyrere bliver det at skifte din gamle Dynamics C5 installation ud. Laver du nye tilpasninger i din Dynamics C5, vil det betyde øgede omkostninger – så der er ingen grund til at vente.

I slutningen af oktober 2018 ændrede Microsoft navnet på Dynamics NAV. Programmet hedder nu Dynamics 365 Business Central. Nyt navn men den samme populære funktionalitet. Virksomheder med en C5 løsning kan selvfølgelig skifte til Business Central.

Det “nye” regnskabsprogram C5

Der er stor forskel på versionerne af C5 regnskabsprogrammet.
C5 2012 og tidligere versioner er bygget på en utidssvarende teknologi, og C5 2014 og nyere versioner er bygget på den samme moderne teknologi som Dynamics NAV.

For virksomheder, der lige nu er relativt små, men som forventer vækst, vil Dynamics C5 2014 og nyere versioner være det helt rigtige valg.

Den dag, behovet ændrer sig, kan du opgradere både C5 regnskabsprogram og data til Dynamics NAV. Brugerne vil ikke engang opleve den store forskel – for brugerfladen er principielt den samme.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om et C5 og NAV regnskabsprogram? Du er velkommen til at kontakte os her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV