background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Pengestrøm

Pengestrøm giver overblikket over forventede indtægter og udgifter. En pengestrømsopgørelse er et stærkt analyseværktøj

Hvad er pengestrøm?

Pengestrøm giver overblikket over forventede indtægter og udgifter. For nogle virksomheder kan det være en fordel at have overblikket over pengestrømmene i virksomheden. Med en pengestrømsopgørelse – eller pengestrømsanalyse – kan du se udviklingen i forventede indtægter og udgifter.

En pengestrømsopgørelse giver overblikket over pengestrømmene i virksomheden i fx de kommende måneder vedr. gæld, tilgodehavender, likvide midler m.v.

I økonomiprogrammet Microsoft Dynamics NAV (tidligere kendt som Navision) kan du lave din egen pengestrømsanalyse – direkte i programmet, så du ikke skal til at trække tal over i fx Excel. Der er standard funktionalitet til at se en pengestrøm – endda med en enkel og visuel oversigt.

Få overblikket over pengestrøm – direkte i Dynamics NAV

Funktionen “Pengestrøm” i Dynamics NAV bruges til at beregne periodevise pengestrømme ud fra kalkulerede indtægter og udgifter. Det er nyttigt for dig, der vil have overblikket over pengestrømmene i virksomheden. Det er et stærkt analyseværktøj for dig.

Med funktionaliteten Pengestrøm i Dynamics NAV kan du se udviklingen i forventede indtægter og udgifter. Du bestemmer selv hvad du vil se; fx gæld, tilgodehavender, likvide midler m.v. Programmet kan lave et forslag til dig.

Pengestrøm og pengestrømsopgørelse i Navision

Selve oversigten over pengestrømme kan du se visuelt i en graf i dit rollecenter i Dynamics NAV. Du styrer selv om data skal være dagligt eller ugentligt opdateret – eller om du manuelt vil opdatere data for at få overblikket her og nu.

Gratis videoguide til pengestrømsopgørelse

Du kan selv lave en pengestrømsopgørelse direkte i Dynamics NAV – og slipper for at trække data fra NAV til Excel for selv at lave din opgørelse.

Funktionen “Pengestrøm” ligger i Dynamics NAV 2013 og nyere versioner. Det er en funktionalitet, der er blevet forbedret for hver gang Microsoft har frigivet en ny NAV version.

Med denne videoguide viser vi dig hvordan du selv kan danne pengestrømsopgørelse i Dynamics NAV:

1. Sådan er flowet i Dynamics NAV med pengestrømsprocessen
2. Sådan opsætter du pengestrømsanalysen
3. Sådan danner du pengestrømsopgørelsen og bruger det som et analyseværktøj
4. Få overblikket over pengestrømme i dit eget rollecenter

Du kan få (gratis) videoguide til pengestrømsstyring i NAV 2013 og nyere versioner her.

Pengestrømsstyring er en nyere funktionalitet i Dynamics NAV. Funktionen “Pengestrøm” ligger i NAV version 2013 og nyere versioner. Du kan få vores gratis guide til pengestrømsanalyser i de ældre Dynamics NAV versioner her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV