background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Payment Management

Spar tid på bankbetalinger med Payment Management. Det er nemt, overskueligt og sikkert. Du arbejder i din Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central løsning.

Payment Management: Spar tid på bankbetalinger

Har du bare 50 ind- og udbetalinger om måneden, er der typisk en tidsmæssig og økonomisk gevinst ved at bruge Payment Management.

Med denne løsning betyder det, at du kun skal overføre betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram.

Det er nemt, overskueligt og sikkert.

Direkte kommunikation med banken i Dynamics NAV

Uanset om du har en enkelt bankkonto og relativt få leverandører, eller flere bankkonti og en stor leverandør-portefølje både inden- og udenlands, så får du altid et klart overblik over dine betalinger.

Continia Payment Management

Med Payment Management koblet på din Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central løsning kan du sende betalinger direkte fra NAV til din banks online-system.
Løsningen leverer en unik og direkte kommunikation med banken. Betalingerne bliver godkendt og sendt til banken i ét simultant workflow, og du modtager en kvittering for betalingen med det samme.

De væsentligste funktioner

Her er 7 af de vigtigste funktioner:

  • Du får en synergi mellem bogføring og bankens aktiviteter
  • Betaling til alle leverandører i forskellig valuta og fra flere bankkonti klares ved kun at anvende et enkelt posteringssted – udbetalingskladden
  • Man kan downloade vekselgebyrer, udbetalingsfiler og kontoudtog fra banken og importere til NAV
  • En automatiseret valideringsproces betyder automatisk kontrol af betalinger og betalingstyper
  • Afstemning af bankkonto-filer kan hentes direkte ind i NAV
  • Løsningen genkender faste tilbagevendende poster såsom bankgebyrer
  • Information er kvalitetssikret, så betaling klares let og ubesværet i forhold til bestemmelserne for banker og leverandører

Payment Management fra Continia er en populær løsning

Payment Management er et tillægsprodukt til Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, og er meget brugt hos mange virksomheder. Det er det danske firma, Continia, der står bag produktet. Continia er certificeret af Microsoft som leverandør af tillægsprodukter.

Her kan du læse mere om Payment Management fra Continia.

Over 4000 kunder verden over anvender i dag Payment Management.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om Payment Management? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er Microsoft ERP partner og kan rådgive om Dynamics NAV/365 Business Central og tillægsprodukter som Payment Management. Flere af vores kunder anvender dette tillægsprodukt til sine NAV løsninger.

Vores salgsafdeling sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Det er gratis og uforpligtende. Uanset om du er kunde eller ej.

Ring til os på telefon 7585 7399 eller skriv en kort besked her.

 

Tips & Tricks til Dynamics NAV