background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Økonomisystem C5

Søger du et C5 økonomisystem? C5 har gennemgået et markant skift.

Søger du et C5 økonomisystem?

Økonomisystemet C5 har gennemgået et markant skift.

Den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994. Men i 2013 skiftede Microsoft kurs for økonomisystemet. Microsoft valgte at løfte økonomisystem C5 op på en tidssvarende teknologisk platform – nemlig Microsoft Dynamics NAV platformen (også kendt som Navision).

Derfor er der et tydeligt skel i C5 versionerne.
C5 2012 og tidligere versioner er bygget på en utidssvarende teknologi, og C5 2014 og nyere versioner er bygget på den samme moderne teknologi som NAV. Groft sagt er C5 2014 og nyere versioner en ”mini” udgave af NAV.

I 2018 skiftede Dynamics NAV navn til “Microsoft Dynamics 365 Business Central”.

Har du C5 i dag?

Du kan skifte fra C5 til Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision). Du får meget mere funktionalitet med Dynamics 365 Business Central, og programmet er for mange virksomheder et godt alternativ til C5.

Microsoft har annonceret, at kunder med en C5 licens, som er købt senest 6. oktober 2013, kan migrere til Business Central Essentials med uændret abonnementspris, hvis man har aktivt abonnement. Kontakt vores salgsteam og få gratis rådgivning om specifikke priser og licenser til din virksomhed. Der er prisforskel afhængig af de C5 licenser, man har i sin virksomhed.

Business Central indeholder som standard mange flere funktioner og er væsentligt mere moderne end C5. Desuden betaler man ikke for databaseudvidelser i Business Central.

Gratis whitepaper: Fra C5 til Business Central - dét skal du vide

Prøv et moderne økonomisystem

Vi har leveret økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision) til flere hundrede virksomheder med fokus på at optimere arbejdsgange og effektivisere.

Hvad end du arbejder med handel, service, stålkonstruktioner, fødevarer, bildæk, IT løsninger, komponenter til industrien eller noget helt andet, så er Microsoft Dynamics 365 Business Central et fleksibelt program. Programmet kan understøtte processerne i din virksomhed – om det så er avanceret produktion, lager, handel, indkøb eller store komplekse projekter.

Vi er klar til at hjælpe dig videre med et økonomisystem til din virksomhed.

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan tilgås via en webbrowser eller fra en smartphone eller tablet som f.eks. Ipad’en. Det er overskueligt og fleksibelt at bruge.

c5 økonomisystem

Du kan prøve nyt økonomisystem her. Ved hjælp af grafer og figurer kan du danne et hurtigt overblik over fx ordretilgangen, lageret, pengestrømme og meget mere.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om C5 og Dynamics 365 Business Central økonomisystemerne.

I vores salgsafdeling får du gratis rådgivning om C5 økonomisystem og Business Central. Kontakt os på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV