background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Økonomisystem C5

Søger du et C5 økonomisystem? C5 har gennemgået et markant skift

Søger du et C5 økonomisystem?

Økonomisystemet C5 har gennemgået et markant skift.

Den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994. Men i oktober 2013 skiftede Microsoft kurs for økonomisystemet. Microsoft valgte at løfte økonomisystem C5 op på en tidssvarende teknologisk platform – nemlig Microsoft Dynamics NAV platformen (også kendt som Navision).

Derfor er der et tydeligt skel i C5 versionerne.
C5 2012 og tidligere versioner er bygget på en utidssvarende teknologi, og C5 2014 og nyere versioner er bygget på den samme moderne teknologi som NAV. Groft sagt er C5 2014 og nyere versioner en ”mini” udgave af NAV. I oktober 2018 skiftede Dynamics NAV navn til “Microsoft Dynamics 365 Business Central”.

C5 2014 og nyere versioner har den funktionalitet, små virksomheder har brug for. Man kan have max 3 brugere på programmet. Den dag din virksomhed vokser, kan du ”udvide” din C5 til et NAV økonomisystem. Der bliver låst op for en masse funktionalitet og du fortsætter i samme system og med din egen data. Du skal altså ikke til at konvertere fra et system til et andet.

Har du C5 i dag?

Du kan skifte fra C5 til Navision. Der er 5 store gevinster ved at skifte.

Du får meget mere funktionalitet med Dynamics NAV (Navision), og programmet er for mange virksomheder et godt alternativ til C5.

Gratis whitepaper - Fra C5 til Navision

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om C5 og NAV økonomisystemerne. Du kan kontakte os her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV