background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Microsoft Dynamics NAV 2016

"Microsoft Dynamics NAV 2016" er en nyere Navision version - en version af programmet med forbedringer og nye muligheder.

Microsoft Dynamics NAV 2016

Microsoft Dynamics NAV 2016 blev frigivet af Microsoft i oktober 2015 og er den efterfølgende version til Dynamics NAV 2015, som blev frigivet i 2014.

Dynamics NAV 2016 rummer ny funktionalitet samt forbedringer siden forrige version. Du kan læse mere her på siden om versionen.

Programmet har eksisteret siden 1990’erne og med hver version er der nye forbedringer og ny funktionalitet. I dag er nyeste version Dynamics NAV 2018.

Hvad betyder Dynamics NAV 2016 for dig?

Der er mange fordele ved at anvende Microsoft Dynamics NAV (Navision) 2016.

I dag kan du spare tid ved at bruge programmet på smartphone, tablet og web. Det åbner op for helt nye muligheder for tidsbesparelser. Du kan gratis hente en app til programmet til din tablet, det kan f.eks. være en Ipad, og din smartphone – uanset om du bruger Apple, Android eller Windows. Desuden kan du nu via app’en på din smartphone tage et billede af f.eks. et bilag og få det automatisk videre til dit Dynamics NAV 2016 program.

Du kan også opsætte automatisering af arbejdsprocesser ved hjælp af workflows. Det kan effektivisere en række arbejdsprocesser indenfor f.eks. bogføring og godkendelse af bilag.

Du får nu et godt overblik ved hjælp af grafer og køindikatorer i rollecentret, som er tilpasset medarbejdernes jobfunktioner. Du har desuden mulighed for Business Intelligence værktøjer til dataanalyse og rapportering.

Der er også kommet ny standardfunktionalitet inden for finans. F.eks. er periodiseringer, pengestrøm og omkostningsregnskab i dag standardfunktionalitet. Desuden kan du sende bilag, fakturaer, ordrer osv. via e-mail direkte fra programmet. Du kan nu også undgå bogføringsfejl ved først at simulere en bogføring.

Versionen af programmet har også en forbedret integration til Microsoft Dynamics CRM.

NAV 2016 indeholder flere nyheder og forbedringer. Du kan læse mere om løsningen i vores factsheet.

Få 5 siders factsheet om Dynamics NAV 2016 her. Gratis
Tips & Tricks til Dynamics NAV