background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Find Navision software versionen

Er du i tvivl om hvilken version af Navision software, du bruger? Se vejledning her.

Sådan finder du Navision software versionen i dit Navision program

Er du i tvivl om Navision software versionen af dit program? Der findes mange versioner af Navision, og det er ikke altid lige til at huske hvilken version, man bruger.

Her er en kort vejledning til hvordan du finder Navision software versionen.

  1. Åbn dit Microsoft Dynamics NAV (også kendt som Navision) program
  2. Gå til punktet Hjælp i din menulinje
  3. Klik på “Om Microsoft …”
  4. Et vindue åbner sig – her ser du versionen på dit program

Her ser du et skærmbillede fra Dynamics NAV Classic:

Dynamics version

Du er til gengæld ikke i tvivl, hvis du bruger den nye Dynamics NAV rollebaserede brugerflade. Her har du rollecentre. Et rollecenter medvirker til, at du kan arbejde hurtigere. Du undgår at skulle klikke dig ind i de forskellige moduler og dybere ned i menustrukturen for at finde den funktionalitet, du skal bruge – en menustruktur som er kendetegnende ved de ældre klassiske versioner af Dynamics NAV. Den nye rollebaserede brugerflade kom med version 2009. Siden da kan man kun få Dynamics NAV med den rollebaserede brugerflade.

Her ser du et skærmbillede fra Dynamics NAV Rollebaseret:

NAV2015_Demo

Navision har haft mange navne siden programmet blev “født” 1980’erne. Lige fra Navigator, Navision Financials, Navision Attain, Microsoft Navision til Microsoft Dynamics NAV.

Se her versionsoversigt over alle Navision software versioner.

Nyeste Navision

Siden første Navision software version er der kommet mange nye versioner af Navision – ikke mindst ny funktionalitet. Vil du vide mere om hvad nyeste Navision program kan? Du kan få facts om nyeste Navision her.

Det kan være udfordrende at arbejde i en utidssvarende version af Navision. Som noget helt unikt tilbyder vi derfor vores kunder et Navision vedligeholdelsesabonnement, så deres Navision system altid er opdateret til nyeste version. For mange virksomheder betyder abonnementet, at medarbejderne ikke skal arbejde i et ældre, utidssvarende IT program eller bruge tid på omfattende opgraderingsprojekter. Med et Navision vedligeholdelsesabonnement sørger vi for at systemet bliver opgraderet til nyeste version løbende.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Navision software. Kontakt os her om Navision.

Tips & Tricks til Dynamics NAV