background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Bankkontoafstemning

Her får du viden om bankkontoafstemning i NAV.

Bankkontoafstemning i Dynamics NAV og Business Central

Her får du viden om bankkontoafstemning i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Programmet hed tidligere Dynamics NAV eller Navision.

bankkontoafstemning nav

Bankkontoafstemning er en smart funktionalitet i programmet. Vil du vide mere om denne attraktive funktionalitet? Se læs videre her.

Med denne attraktive funktionalitet kan du angive, hvordan du vil kontrollere posterne og saldoen på dine konti i forhold til et kontoudtog fra banken.

I programmet finder du to vinduer, hvor du kan afstemme linjer i bankkontoudtoget med bankkontoposter. Du har desuden mulighed for at indlæse en fil med bankkontoudtog til programmet.

Video: Se hvordan det virker

Her giver vi konkret viden om bankkontoafstemning i Dynamics NAV programmet. Det handler om at gøre arbejdsdagen lettere ved at anvende denne mulighed.

På 12 min. får du en introduktion til funktionalitet, som ligger direkte i NAV programmet. Du får også en kort introduktion til at opsætte funktionaliteten i programmet.

Vil du videre mere om funktionaliteten, kan du købe bogen her. Den rummer et kapitel om afstemning af bankkonti.

Bankkontoudtog – lad NAV finde et match

Med funktionalitet som Bankkontoafstemning kan du få en nemmere arbejdsdag, når det handler om at afstemme med banken.

Programmet giver mulighed for at kunne afstemme bankkonto. Ligeledes kan du importere bankkontoudtog fra banken og lade programmet søge efter et match i systemet.

Du kan også slippe for manuelle posteringslister, Excel ark osv., idet du bogfører for at udligne og afstemme.

Funktionaliteten findes i Dynamics NAV 2013 R2 og nyere versioner.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om bankkontoafstemning i programmet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Logos Consult har eksisteret siden 1997 og har supporteret og installeret Dynamics 365 Business Central hos mange danske virksomheder.

Vores konsulenter har stor viden om bankkontoafstemning og ikke mindst mange andre funktioner inden for økonomi, salg, køb, lager, projektstyring, produktion mv. i Dynamics 365 Business Central programmet.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk. Her kan du få en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe dig med Dynamics 365 Business Central.

Tips & Tricks til Dynamics NAV